Kehyskuntien yläkoulutoiminta

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian yläkouluverkostoon kuuluu myös kehyskuntien kouluja.  Löydät toiminnan tarkemmat tiedot kaupungin/kunnan kohdalta sivun vasemman reunan valikosta.

Verkoston koulut ovat sitouneet noudattamaan Suomen Olympiakomitean yläkoululinjauksia. Kouluissa on tarjolla urheilijoille suunnattua valinnaisen liikunnan opiskelua, jossa hyödynnetään valtakunnallissia Kasva Urheilijaksi- oppimateriaaleja. Kaikissa kouluissa on myös vähintää yksi koulupäivän yhteydessä oleva harjoitusaukko, jossa harjoittelua toteutetaan paikallisten seurojen toteuttamana.Tällä hetkellä kehyskunnista ovat mukana Nurmijärvi ja Tuusula.

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia tukee kehyskuntia antamalla asintuntijatukea sekä kouluttamalla liikunnanopettajia. Lisätietoja toiminnasta saat ensisijaiseti oman kunnan yläkoulutoimintaa koordinoivalta vastuuhenkilöltä.

 

Kaikkien PK-seudun kehyskuntien on mahdollista päästä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian yläkouluverkostoon noudattamalla Olympiakomiean linjauksia ja sitoutumalla yhteisiin pelisääntöihin. Lisätiedot: Jari Savolainen 040-5307679