Fysiikka- ja lajiharjoitukset koulupäivän yhteydessä

URHEAN KOORDINOIMA HARJOITTELU VOIDAAN JÄRJESTÄÄ NORMAALISTI TOUKOKUUSSA. KATSO ALLA OLEVA TIEDOTE.

TIEDOTE HELSINKI 2.5.2021

TIEDOTE VANTAA  2.5.2021

TIEDOTE ESPOO JA KEHYSKUNNAT 2.5.2021

 

Urhean yläkouluverkoston oppilaille tarjotaan koulupäivän yhteydessä fysiikka- ja lajiharjoituksia sekä koulupäivän aikana Kasva Urheilijaksi- oppisisältöjä (liikunnanopetusta ja teoriaopetusta). Harjoitukset järjestetään yhteistyössä alueen urheiluseurojen kanssa ja harjoitukset ovat kiinteä osa yhteistyöseurojen urheilijoiden harjoitusviikkoa. Harjoitukset ovat oppilaalle maksuttomia.

Valmennuksesta vastaavat urheiluseurojen ja Urhean valmentajat sekä liikunnanopettajat. Verkoston koulupäivien yhteiset harjoituspäivät ovat tiistaiaamu ja keskiviikkoiltapäivä. Harjoituksia järjestetään syksyllä pääsääntöisesti viikolla 35-50 (ei vk 42) ja keväällä viikoilla 3-20 (ei vk 8). Kouluaikana järjestettävä Kasva urheilijaksi kurssi on oppilailla omassa lukujärjestyksessä.

Helsinki

Helsingissä kaikkien Urhean yläkouluverkoston koulujen yhteisiä fysiikkaharjoituksia sekä lajiharjoituksia järjestetään pääsääntöisesti tiistaiaamuisin n. klo 8-9:30,  keskiviikkoisin klo 15:00-16:30 sekä joissain kouluissa myös torstaiaamuisin
HELSINGIN YLÄKOULUJEN YHTEISET HARJOITUSTAPAHTUMAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Vantaa

Vantaalaisilla Urhea-yläkouluoppilailla on mahdollisuus valita fysiikkaharjoituksia tiistaiaamuisin ja keskiviikkoiltapäivisin.

Lisäätietoja: http://www.urhea.fi/opiskelu/perusaste/vantaan-ylakoulut/ 

Harjoitustarjoitin löytyy osoitteesta: https://www.urhea.fi/opiskelu/perusaste/vantaan-ylakoulut/ilmoittautuminen-2020-2021-harjo/ilmoittautumislinkit-ja-ohjeet-v/

Espoo

Tietoja päivitetään. Tiistaiaamun harjoitustapahtumiin osallistuminen ensisijaisesti Leppävaaran koulun sekä Mattlidens, Storängens ja Lagstads skolan oppilaille, joilla lukujärjestys mahdollistaa osallistumisen.