Kestävän gastronomian Huippuseminaari ti 24.9.2019

Perho Liiketalousopisto järjestää ajankohtaiseen teemaan liittyvän huippuseminaarin tiistaina 24.9.2019 Malmin kampuksella. Seminaarin yhtenä keskeisenä aiheena on puhdas, kestävästi tuotettu ja lisäksi herkullinen ravinto ja miten se tukee urheilijan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Seminaari kokoaa yhteen niin ravintola-alan, ravitsemuksen kuin valmennuksenkin asiantuntijoita.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee SporttiGastronomiasta

Kumpi on kovempi – lisäaineeton, prosessoimaton lähiruoka ja palautusjuoma vai purkista popsitut lisä- ja hivenaineet? Miten koostan puhtaista raaka-aineista tasapainoisen ruokavalion urheilijalle?

Vastuullisessa ruokavaliossa yhdistyvät terveellisyys, eettisyys sekä hyvä maku. Tekemämme ruokavalinnat ja kierrättäminen vaikuttavat hyödyllisesti ympäristöön sekä sieltä hyvinvointiimme. Kestävästi tuotettu lähiruoka kasvattaa suosiotaan ravintoloissa ja laatutietoisten asiakkaiden lautasilla.

Tule kuuntelemaan huippuluennoitsijoita! Urheilijan ravitsemuksesta puhuu mm. ravitsemisasiantuntija Patrik Borg Lääkärikeskus Aavasta ja kööpenhaminalainen ravintoloitsija, keittiömestari Matthew Orlando. Ja seminaarin alusta loppuun juontajanpuikoissa ovat Sikke Sumari ja Henri Alén.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://perho.fi/kestavan-gastronomian-huippuseminaari-2019-green-city-farm/