Urheilijan maksuton fysioterapia

Urhean I- ja II-tason urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukiolaisille maksuttomia palveluja ovat:

Fysioterapiapäivystys

Urhean I- ja II-tason urheilijat sekä Mäkelänrinteen oppilaat voivat varata maksuttoman puolen tunnin päivystysajan fysioterapeutille osoitteesta https://liikuntafysio.fi/urhea Liikuntafysio Mäkelänrinteen tai halutessaan myös Liikuntafysio Sellon toimipisteeseen.

Kuntoutusryhmä

Keskiviikkoisin klo 8.00-9.15 lukukausien aikana

Päivystysajat ja kuntoutusryhmät toteutuvat lukukausien aikana. Lukion koeviikoilla toiminta on rajoitettua.

Urhean fysiopäivystys toteutuu Mäkelänrinteen Uintikeskuksen fysiohuoneessa. Päivystysajoilla fysioterapeutti antaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa ensivaiheen hoito-ohjeet ja arvioi mahdollisten jatkotoimenpiteiden (ohjauksen lääkärille tai omalle fysioterapeutille) tarpeen. 

Urhean kuntoutusryhmä pidetään Mäkelänrinteen Uintikeskuksen kuntosalilla. Kuntoutusryhmä on tarkoitettu urheilijoille, joilla vamma rajoittaa osallistumista normaaliin harjoitteluun.  Kuntoutusryhmään tullessa urheilijalla tulee olla oman fysioterapeutin suunnittelema yksilöllinen kuntoutusohjelma. Kuntoutusryhmässä urheiluakatemian fysioterapeutti valvoo ohjelman harjoitteiden toteutumista oikein. Kokonaisvastuu vammakuntoutuksesta ja kuntouttavan harjoittelun etenemisestä on urheilijan omalla fysioterapeutilla. Mikäli urheilijalla ei ole omaa fysioterapeuttia, Liikuntafysion fysioterapeutit voivat auttaa ohjelman laatimisessa.

Tarvittaessa ota yhteyttä puhelimitse Liikuntafysion fysioterapeuttiin numeroon 010 581 8281 tai vastaavaan fysioterapeuttiin Juha Koistiseen 046  878 4523 (soitto/tekstiviesti).