Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Helsingin kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 1.3.2021 alkaen on ollut sallittua järjestää ainoastaan vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 24.3.2021 tehdyn päätöksen mukaisesti rajoitukset jatkuvat myös huhtikuussa ja ovat voimassa 30.4.2021 saakka.
Idea liikkeelle Mäkelänrinteen lukion lajikapteeneilta
Jos missasit Urhean ja Eezy Unitedin työhakuinfon Urhean urheilijoille, kuuntele/katsele tallenne tästä
Käy katsomassa tallenne ja tutustumassa hakuohjeisiin.
Suomen Urheiluliitto, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö, Pajulahden Liikuntakeskus ja Paralympiakomitea kehittävät yhteistyössä parayleisurheilua. Haluamme olla yhdessä mahdollistamassa kansainvälisen parayleisurheilun menestyksen myös jatkossa.
Oletko tavoitteellinen urheilija ja opiskelet pääkaupunkiseudulla? Sinulla on nyt mahdollisuus hakea asuntoa huippupaikalta Urhean kampukselta! Urhea-koti on keskellä Helsinkiä. Siis niin keskellä, että Urhea-hallista ja Mäkelänrinteen lukiosta on suora yhteys opiskelijoiden asuintaloon Urhea-kotiin.
Hyvä Urhea-urheilija - etsitkö kesätöitä, keikkatyötä tai pidempiaikaista työtä urheilun oheen? Kaipaatko vinkkejä CV:n päivitykseen?
Jalkapallon Pelaajayhdistys järjestää webinaarin, jossa käydään läpi opiskelua urheilun ohessa ja maaliskuun loppupuolella olevaa korkeakoulujen yhteishakua.
RSS ATOM