Liikuntafysiolla on käytössään Alter G Antigravity –juoksumatto - kannattaa kokeilla!

31.1.2018

Urhean urheilufysioterapiapalveluista vastaavalla yhteistyökumppanilla Liikuntafysiolla on käytössään Alter G Antigravity –juoksumatto, jonka avulla voi keventää iskutusta 0% - max 80%. Kevennetty juoksu vastaa tekniikaltaan normaalia juoksua ja pitää vesijuoksua paremmin yllä tukirakenteiden ja jänteiden kuormituskestävyyttä alaraajavammojen kuntoutuksessa.

Alter G Antigravityn tarjoamasta askelkevennyksestä hyötyvät esimerkiksi:
- polvi-, nilkka- ja lonkkaleikkauksesta toipuvat urheilijat
- alaraajojen ja alaselän rasitusvammoista toipuvat urheilijat
- kestävyysurheilijat, jotka haluavat tehdä runsasta määräharjoittelua (keventää iskutusta rasitusvamma-alttiuden vähentämiseksi).

Nyt Liikuntafysio Sellossa on käynnissä Alter G-kampanja, jonka aikana mattoa voi hyödyntää niin usein kuin haluaa 28.2.2018 saakka hintaan 100 euroa.
Ainoa rajoitus on max 1 h/päivä. Käyttöoikeus on henkilökohtainen. 

Edun saa ostamalla passin Liikuntafysio verkkokaupasta 
https://holvi.com/…/produ…/1eca710ac213e341bc47a057dd02243f/

Ensimmäinen (opastus-)aika varataan puhelimitse 010 581 8280 ja jatkoajat osoitteessa 
https://www.nettiajat.fi/…/nettiajanv…/index/corporate_id:1/ -> Liikuntafysio Sello -> Alter G Antigravity -juoksumatto.

Liikuntafysio Sellon Alter G -matto on pääkaupunkiseudun ainoa painokevennetty juoksumatto, jolla kuka tahansa voi harjoitella tai kuntouttaa itseään. Liikuntafysio Sello sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Leppävaarassa Sellon kauppakeskuksen yhteydessä. Junalla Helsingin keskustasta matka-aika Leppävaaraan on noin 15 minuuttia.

Lisätietoa painokevennetystä harjoittelusta http.://www.liikuntafysio.fi/alterg