UUDISTUNUT OLYMPIAKOMITEA ON ALOITTANUT TOIMINTANSA

11.1.2017


Suomen Olympiakomitea ry ja Valo ry yhdistivät toimintansa vuoden 2017 alussa. Uuden järjestön nimi on jatkossa Suomen Olympiakomitea. Järjestön tehtävänä on luoda liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.

-          Tavoitteenamme on, että suomalaiset liikkuvat enemmän ja että suomalainen huippu-urheilu menestyy. Sitoudumme reiluun peliin, johon kuuluvat läpinäkyvyys, taloudellisuus, yhdenvertaisuus ja eettisesti kestävä urheilu, sanoo Olympiakomitean pääsihteeri Teemu Japisson. 

Toiminta organisoidaan uudelleen kevään 2017 aikana 

Uudistuneen Olympiakomitean hallitus päätti kokouksessaan 10.1. käynnistää yt-menettelyn toimintojen organisoimiseksi uudelleen. 

-          Tavoitteemme on muuttaa organisaation rakennetta ja henkilöstön toimenkuvia sellaisiksi, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla strategisia tavoitteitamme. Pyrimme luomaan mahdollisimman tehokkaan organisaation suomalaisen liikunnan ja urheilun edistämiseksi, Japisson sanoo. 

Organisaation uudistaminen saatetaan loppuun kevään 2017 aikana. 

-          Haluamme olla edelläkävijöitä tilanteessa, jossa on syytä tarkastella suomalaisen urheilun rakenteita kokonaisuudessaan. Nyt on hyvä aika tehdä merkittäviä rakenteellisia ratkaisuja, jotka läpileikkaavat koko suomalaisen urheilun, ja samalla mahdollistavat menestyksekkään tulevaisuuden rakentamisen, Japisson linjaa. 

Lisätietoja: Suomen Olympiakomitea, pääsihteeri Teemu Japisson, 0400-878949.