HBA-Märsky kakkoseksi Euroopan nuorten koripalloliigassa U20 sarjassa!

12.4.2015

Antti Koskelaisen ja Hanno Möttölän valmentama HBA-Märsky sijoittui upeasti hopealle Euroopan nuorten koripalloliigassa Minskissä Valko-Venäjällä. Final Four turnauksen finaalissa kotijoukkue Tsmoki Minsk oli lopulta parempi luvuin 98 - 74. Onnittelut ISOSTI koko Märskyn joukkueelle hienosta kaudesta!!!!!

Tsmoki Minsk oli finaaliottelussa kotonaan vahva ja erityisesti Tsmokin miesten joukkueessa Euroliigaa ja VTB-sarjaa pelanneet Rubinshteyn ja Beliankou kunnostautuivat. Tsmoki on myös ammatilaisjoukkue, mutta sen yhteydessä toimii koripalloakatemia. Akatemia on perustettu jo Neuvostoliiton aikana, jolloin se oli Olympiakoulu. http://www.bc-tsmoki.by/en/history

Semifinaalissa HBA-Märsky kaatoi latvialaisen  VEF Rigan tiukasti 91-88. Ennen semifinaalia rigalaisilla oli kauden EYBL-peleistä puhdas 15-0 saldo, joten voitto oli varsin kova veto HBA-ryhmältä.

Märskyn tyttöjen ja pokien koripallojoukkueiden kausi jatkuu ensi perjantaina, kun joukkueet suuntaavat Ranskan Limogesiin, jossa alkaa koululaisten koripallon MM-kisat.