Täydennyskoulutusta tarjolla valmentajille

15.4.2014

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta aloittaa jälleen syksyllä urheiluvalmentajille suunnattuja Taitovalmennus täydennyskoulutuksia. Tulevana syksynä koulutuksia järjestetään Jyväskylässä, sekä Kisakallion urheiluopistolla. Taitovalmennus täydennyskoulutuksen pääteemoja ovat taitojen opettamisen käytännön työkalut urheiluvalmennuksessa, taitojen opettaminen ja oppiminen urheilijan uran eri vaiheissa, sekä älylaitteiden hyödyntäminen taitosuoritusten kehittämisessä.

Molemmat koulutukset koostuvat neljästä kontaktipäivästä sekä etäjaksolla toteutettavista harjoitteista. Koulutuksen tavoitteena on lisätä urheiluvalmentajien osaamista nykyaikaisen taitojen opettamisen tieteellisen viitekehyksen, sekä ennen kaikkea käytännön harjoitteiden osalta.  Koulutuksen kontaktipäivät ovat toiminnallisia ja etäjaksoilla toteutettavat harjoitteet on helposti sovellettavissa osaksi arkivalmennusta. 

 

Taitovalmennus täydennyskoulutus on maksullista urheiluvalmentajille suunnattua täydennyskoulutusta.  Koulutuksen hinta on 1250 € (sis. Alv24%). Koulutuksen hintaan kuuluvat asiantuntija- ja vierailevat luennoitsijat, käytännön harjoitteet, tehtävät, sekä opiskelun ohjausprosessi.  Lisäksi hintaan kuuluu kontaktipäivien lounas ja iltapäiväkahvit. 

 

Koulutukset alkavat syyskuussa ja lisätietoa molemmista koulutuksista löydät liitteenä olevista tiedostoista. Mikäli tiedossanne on valmentajia joille koulutus erityisesti sopisi, tätä sähköpostia ja liitteenä olevia tiedostoja saa lähettää eteenpäin.

 

Ilmoittaudu sinulle sopivaan koulutukseen joko Jyväskylässä tai Kisakallion urheiluopistolla seuraavien linkkien kautta.

 

Jyväskylän yliopisto

www.jyu.fi/viveca -> Taitovalmennus täydennyskoulutus

Ilmoittautuminen päättyy 27.6.

 

Kisakallion urheiluopisto

www.kisakallio.fi -> koulutus

Ilmoittautuminen päättyy 15.6.

 

Lisätietoja koulutuksiin liittyen antaa Mikko Pirttimäki.

 

TERVETULOA MUKAAN!

 

Mikko Pirttimäki

suunnittelija

p. 040 8053380

Liikuntatieteellinen tiedekunta

Viveca 248

Rautpohjankatu 8,

mikko.pirttimaki@jyu.fi

www.jyu.fi/viveca