HBA-Märsky palaa joulutauolta kaksoiskierroksen merkeissä viikonloppuna

10.1.2013

HBA-Märskyn pojat palaavat tositoimiin koripallon miesten I-divisioonassa tulevana viikonloppuna. Luvassa kaksi kovaa ottelua, jotka palauttavat tehokkaasti joukkueen yhteen. Lauantaina on luvassa matka Jyväskylään JyWe:n vieraaksi ja sunnuntaina Helsingin Urheilutalolle saapuu Keravan Energia Team.

 

HBA-Märskyn vanhimmat, 1994-syntyneet pojat ovat päässeet joulutauon aikana hieman helpomalla, mutta 1995- ja 1996-syntyneet pojat ovat olleet U18-maajoukkueleirillä ja osa pelaajista myös Baltic Sea Cupissa Virossa. Maajoukkueessa HBA-Märskyn pojista pelasivat Oskar Michelsen, Samuli Nieminen, Henri Niemistö, Joonas Tahvanainen sekä Henri Ventoniemi, jotka kotiutuivat viikko sitten Viron turnauksesta.

Paluu I-divisioonan rytmiin tapahtuu siis pitkän bussimatkan myötä lauantaina 12.1. JyWen kotisalissa, jossa erityisesti joukkueen tuplatornit Ville Pyykönen (18,1 pistettä/ottelu) ja Harri Keskitalo (11,5 levypalloa/ottelu) kannattaa pitää erityisen huomion kohteena. Mainittakoon, että 210-senttinen Keskitalo on myös joukkueensa syöttötilaston ykkönen 2,0 syötön keskiarvollaan. Märsky on syyskaudella voittanut molemmat JyWeä vastaan pelaamansa ottelut.

Pitkän bussimatkan jälkeen lyhyellä palautumisajalla käynnistyy joukkueen seuraava ottelu sunnuntaina 13.1. Helsingin Urheilutalolla jo klo 12.40 sunnuntaina, kun vieraaksi asettuu tällä kaudella Märskylle toistaiseksi voittamaton Keravan Energia Team. Joukkueen kaikki kaikessa on kolmikko Rudolf Mua - Arsene Towa -  LaTrice Little, joka on miehittänyt  piste-, levyri- ja syöttötilastojen ykköspaikat joukkueessa. Kerava on aloittanut vuoden 2013 loistavasti voittamalla molemmat ottelunsa selkein numeroin. Sitten ensin kaatui Järvenpään JKS vieraskentällä lukemin 88-59 ja sitten JyWe 102-79.

la 12.1. klo 15.00                JyWe – HBA-Märsky, Kuokkalan Graniitti

su 13.1. klo 12.40               HBA-Märsky – Keravan Energia Team, Helsingin Urheilutalo

Lisätietoa HBA-Märskystä voi lukea osoitteesta: https://www.facebook.com/HbaMarsky