HBA-Märsky nautiskellen Joulutauolle - EBT kaatui selvin numeroin torstaina

21.12.2012

HBA-Märskyn pojat pelasivat viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa koripallon I-divisioonassa torstaina kotikentällään Mäkelänrinteessä. Vastassa ollut EBT ei pysynyt Märskyn kyydissä tällä kertaa lainkaan, sillä loppunumerot kirjattiin kotijoukkueen eduksi 110 - 68 (19-13, 26-13, 27-24, 38-18). Näin Märskyn saldoksi syyskaudelta jäi seitsemän voittoa ja seitsemän tappiota eli sarjatauolle mennään suhteellisen mukavassa tilanteessa.

- Vaikka suoritustaso ottelusta toiseen vaihtelee vielä vähän liikaa, niin kuitenkin on ilolla todettava poikien kehittyneen syksyn aikana niin paljon, että hyvän pelin sattuessa kohdalle on meitä vaikea voittaa, iloitsi Anton Mirolybov joukkueensa puolesta..

Torstain ottelussa joukkueella oli ehdottomasti vuorossa hyvä päivä ja Mirolybov antoikin runsaasti peliaikaa kaikille kokoonpanossa olleille pelaajille, jotka vastasivat haasteeseen erinomaisesti. Erityismaininta illan tarkimmasta suorituksesta menee Mika Nuolivirralle, joka upotti kakkosensa upealla 73 %:n tarkkuudella tehden 24 pistettä. Pisteen enemmän pussitti Henri Niemistö ja peräti viisi pelaajaa pääsi kaksinumeroisille pisteille. Kannattaa vielä mainita, että koko joukkueen kahden pisteen heittojen heittoprosentti oli peräti 55 %.

- Syksyn ohjelma on ollut vaativa, mutta selkeää eteenpäinmenoa on tapahtunut. On hienoa todeta pelaajien kehittyneen syksyn aikana. Nyt onkin hyvä vetää hetki henkeä ja palata taas tositoimiin I-divisioonan osalta tammikuun puolivälissä, summasi Mirolybov syksyä ottelun jälkeen.

Joulutauolla HBA-Märskyn joukkueesta -95 ja -96 -syntyneet pojat ovat mukana maajoukkueleirityksessä, josta valitaan joukkue Virossa pelattavaan Baltic Sea Cupiin. Miesten I-divisioonan ottelut jatkuvat jälleen 12.1., kun pojat matkustavat Jyväskylän Weikkojen vieraaksi. Tammikuusta muodostuukin hyvin tiivis kuukausi, kun maajoukkuetauon jälkeen luvassa on parin viikon aikana peräti kuusi I-divisioonaottelua.

Lisää tietoa torstain ottelusta löytyy oheisen linkin takaa: http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=2028293&season_id=63263

Lisätietoa HBA-Märskystä voi lukea osoitteesta: https://www.facebook.com/HbaMarsky