HBA-Märsky syyskauden viimeiseen otteluunsa torstaina Märskyssä– vastassa EBT

19.12.2012

HBA-Märskyn pojat pelaavat syyskauden viimeisen ottelunsa torstaina Mäkelänrinteessä, kun vieraaksi saapuu Espoo Basket Team. Molemmilla joukkueilla on tappio alla edellisestä ottelustaan. Märsky hävisi JKS:lle selkein numeroin sunnuntaina vieraskentällä. EBT puolestaan kärsi kirvelevän kolmen pisteen tappion kotikentällään BC Jyväskylälle, joten se tulee taatusti ärsytettynä hakemaan sarjapisteitä torstaina Märskyltä.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa HBA-Märsky oli parempi lukemin 72-90 Espoonlahdessa pelatussa ottelussa. Ottelu oli kuitenkin loppulukemia tasaisempi eikä helppoa iltapuhdetta ole torstainakaan odotettavissa kotijoukkueelle. Erityisesti vieraiden 209-senttinen Joonas Suotamo on paha pideltävä hyökkäyspäässä, mutta levypallopelikin on miehellä hienosti hallussa. Siitä kertoo 10,6 levyrin keskiarvo ottelua kohden.

HBA-Märskyn joukkue on ollut varsin tasainen koko syksyn ajan, mutta syyskauden päättyessä kannattaa todeta, että joukkueen pisteykkönen on ollut tähän mennessä Oskar Michelsen 16,2 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Julius Rajala on repinyt eniten levyreitä, 7,0 per ottelu ja syötöissä on kunnostautunut erityisesti Joni Herrala, jonka syöttösarake näyttää 4,3:a per ottelu.

HBA-Märskyn saldo ennen torstain kamppailua on kuusi voittoa ja seitsemän tappiota. EBT:llä vastaavasti on tilillään kolme voittoa ja kymmenen tappiota.

HBA-Märsky - EBT käynnistyy torstaina 20.12. klo 18.30 ja paikkana on Mäkelänrinteen uintikeskus.

Lisätietoa HBA-Märskystä voi lukea osoitteesta: https://www.facebook.com/HbaMarsky