HBA-Märskyn pojat voittivat sarjakärki TuNMKY:n murskaluvuin sunnuntaina

18.11.2012

Joni Herrala kokosi Turussa peräti 13 koriinjohtanutta syöttöä. Kuva lokakuun kotipelistä Järvenpäätä vastaan. Kuva Harri Vallila.
Joni Herrala kokosi Turussa peräti 13 koriinjohtanutta syöttöä. Kuva lokakuun kotipelistä Järvenpäätä vastaan. Kuva Harri Vallila.
Oskar Michelsen oli kentän pistekunkku 32 pisteellä. Kuva lokakuun kotipelistä Järvenpäätä vastaan. Kuva Harri Vallila.
Oskar Michelsen oli kentän pistekunkku 32 pisteellä. Kuva lokakuun kotipelistä Järvenpäätä vastaan. Kuva Harri Vallila.

HBA-Märskyn pojat jatkoivat mainioita otteitaan koripallon I-divisioonassa sunnuntaina, kun sarjakärki Turun NMKY kaatui vieraskentällä 81-105 (28-24, 13-25, 17-19, 23-37). Suoritus oli erinomainen kahdeksalla miehellä matkassa olleella HBA-Märskyltä. Samalla tuli kuitattua sarjan ensimmäisessä kotipelissä tullut 11 pisteen tappio korkojen kera.

- Loukkaantumisten, flunssan ja muiden yhteensattumien johdosta meillä oli mukana vain kahdeksan pelaajaa tänän, mutta kaikki olivat valmiina pelaamaan ja rotaatio toimi mainiosti. Jatkoimme samalla hyvällä ilmeellä, kuin viime sunnuntaina kotiottelussamme JyWe:ä vastaan, iloitsi HBA-Märskyn pääkäskijä Anton Mirolybov.

Märskyn joukkueessa kaikki täyttivät paikkansa erinomaisesti, mutta kaksi pelaaja oli selkeästi ylitse muiden. Peräti 32 pistettä viimeistellyt Oskar Michelsen oli jälleen joukkueensa pisteykkönen, mutta levyreitäkin tarttui 204-senttisen laiturin hyppysiin seitsemän kappaletta. Erinomaista luovuutta kentällä osoitti takakentän taituri Joni Herrala, jonka pistesaalis 26 on hieno, mutta vielä hienompi on syöttösarakkeen 13 koriinjohtanutta syöttöä. Kaikki HBA-Märskyn pelaajat tekivät pisteitä, peräti viisi heistä kaksinumeroisen luvun. TuNMKY:n ykkönen oli odotetusti Sakari Salminen, joka viimeisteli 25 pistettä ja repi 14 levypalloa.

- Edistymme mainiosti aikataulussa poikien kehittämisessä ja nyt kun yhteisiä otteluita on jo jonkin verran takana, niin se näkyy myös pelaamisessa. Maltamme siirtää palloa parempiin heittopaikkoihin ja uskallamme jo voittaa tiukkoja otteluita, kehui Mirolybov suojattejaan.

Lisää informaatiota ottelusta löytyy oheisen linkin takaa: http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=2028213&season_id=63263

Seuraava I-divisioonan ottelu HBA-Märskyllä on vasta 27.11., jolloin pojat matkustavat Keravan vieraaksi. Ennen sitä on kuitenkin luvassa kansainvälisiä pelejä, kun vuorossa on kauden toinen EYBL-turnaus, joka pelataan Riikassa, Latviassa perjantaista sunnuntaihin.

Lisätietoa HBA-Märskyn koripallojoukkueesta löytyy myös osoitteesta http://www.facebook.com/HbaMarsky