HBA-Märsky vei sarjapisteet EBT:ltä sunnuntain I-divisioonaottelussa

21.10.2012

HBA-Märskyn pojat veivät sarjapisteet mukanaan Espoon Basket Teamilta sunnuntai-iltana Espoonlahdessa pelatussa I-divisioonaottelussa numeroin 72-90. Voitto oli HBA-Märskyn toinen ja molemmat voitot ovat tulleet vieraskentällä.

Sunnuntain kamppailun ensimmäinen jakso mentiin lähes kori korista ja puoliajalle mentiin HBA-Märskyn kahden pisteen johdossa lukemin 37-39. Vahvimmin ensimmäisellä puolikkaalla koritehtailuun osallistuivat Henri Niemistö ja Oskar Michelsen. Toisella jaksolla vierasjoukkueen intensiivinen puolustus alkoi purra ja HBA-Märskyn pojat menivät menojaan. Maininnan arvoinen asia on EBT:n 24 menetystä koko ottelussa, kun HBA-Märskyn vastaava luku oli yhdeksän. Erinomainen suoritus koko joukkueelta.

Ottelun hahmoksi nousi toisella jaksolla erinomaisen heittojyvän löytänyt Joni Herrala, joka koritehtailun lomassa puolusti erinomaisesti ja rytmitti joukkueensa peliä mainiosti. Eräs ottelun ratkaisuja oli myös 24 minuttia mieheen urakoineiden Julius Rajalan ja Mikael Kauhasen uhrautuva puolustustyöskentely EBT:n 209-senttistä Joonas Suotamoa vastaan. Suotamo pysyi 12 pisteessä, joka oli EBT:n kannalta selvä pettymys. Mainita kannattaa myös Joonas Tahvanaisen miehekäs peli lähellä koria. Myös Fiifi Aidoo väläytteli osaamistaan mukavasti.

Seuraavaksi HBA-Märsky kohtaa kotonaan perjantaina 26.10. klo 18.30 Järvenpään Koripalloseuran kotikentällään Mäkelänrinteessä.

Lisätietoja sunnuntain ottelusta löytyy oheisen linkin takaa:

http://www.basket.fi/sarjat/ottelu/?game_id=2028013&season_id=63263

Lue myös http://www.facebook.com/HbaMarsky