Huippu-moottoriurheilijana Heltechissa

20.4.2011

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian kevään 2011 oppilaitostapaaminen pidettiin 19.4.2011 Helsingin tekniikan alan oppilaitoksen tiloissa Haagassa.

Oppilaitostapaamiseen olisi saapunut verkoston jäseniä Arcadasta, Brändö gymnasiumista, Pohjois-Haagan yhteiskoulusta, Tanssiurheiluliitosta, Purjehdus- ja veneilyliitosta ja Mäkelänrinteen lukiosta. Iltapäivä sujui hyvin ja verkoston jäsenet saivat erinomaisen kuvan, miten hienosti Haagassa tuetaan huipulle tähtäävien moottoriurheilijoiden kouluttamista ammattiin ja kehittymistä urheilijoina.

Rehtori Antti Virtanen toivotti kaikki tervetulleiksi ja valotti Heltechin nykytilaa ja roolia Helsingissä. Lehtori Tapio Prättälän esityksessä tuli hyvin ilmi, kuinka suuri merkitys koulun hankkimalla laadukkaalla kalustolla on yksittäisten urheilijoiden ajoharjoittelun monipuolistamisessa ja valmentautumisessa mahdolliseen tulevaisuuden ammattilaisuraan. Apulaisrehtori Kari Lappalaisen johdolla tutustuimme tiloihin ja kalustoon. Urheilijanuorukaiset pitivät meille mainion trialajo-näytöksen pihalla ja kertoivat opiskelun ja harjoittelun yhdistämisestä.
Katso Tapio Prättälän esitys