Urhea-halli myy nimikkotuoleja nuorten urheilijoiden tueksi

2.12.2020


Tule mukaan ja osta oma nimikkotuolisi!

Urhea-halli Oy käynnistää nimikkotuolimyynnin, jolla tuetaan nuoria saavuttamaan urheilu-unelmansa. Tuolipaikat ovat Helsingin Mäkelänrinteen urheilulukion ja Uintikeskuksen väliin nousevan Urhea-hallin tapahtuma-areenan katsomossa. Vastineeksi ostaja saa nimensä tuoliin viideksi vuodeksi sekä ilmaisen sisäänpääsyn Helsinki Basketball Academyn, HBA:n naisten ja miesten kotiotteluihin syksyksi 2021.

Kesällä 2021 Helsinkiin valmistuva Urhea-halli on kansainvälisen tason arkiharjoituskeskus yli 5 000 nuorelle maajoukkue- ja akatemiaurheilijalle. Hallissa toimii valtakunnallinen Olympiavalmennuskeskus. Pääkaupunkiseudun urheiluseurat käyttävät hallia iltaisin ja viikonloppuisin.

Tapahtuma-areenalla pelataan mm. koripallo-otteluita, järjestetään kamppailulajien turnauksia sekä voimistelunäytöksiä ja kilpailuja. Tuolimyynnillä saatu tulo käytetään 1 200 henkilön katsomoiden rakentamiseen.

Nimikkotuolin hinta vaihtelee seisomapaikan 50 eurosta pääkatsomon VIP-paikan 500 euroon. Nimikkotuoli sopii vaikka joululahjaksi läheiselle. Tästä linkistä pääsee ostoksille Tukijoukot.

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi on mukana kampanjaa tukemassa ja odottaa Urhea-hallin valmistumista.

”Tällaista hallia on Helsinkiin pitkään tavoiteltu ja on ilo nähdä, että pitkäaikainen tavoitteemme konkretisoituu silmiemme edessä. Tämä on maailman mittapuussa ainutlaatuinen kokonaisuus, sen keskeisen sijainnin ja monipuolisen lajitarjonnan näkökulmasta. Nimikkotuolikampanjaan osallistuminen antaa suomalaisen koripallon ystäville tilaisuuden olla konkreettisesti mukana tekemässä lajihistoriaa sekä jakaa hyvää tuleville sukupolville”, kommentoi maajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann.

“Urhea-hallin rakentaminen on seuraava askel suomalaisen koriksen kehittämiseksi. Upea halli antaa optimaaliset olosuhteet treenaamiselle ja pelitapahtumille pääkaupunkiseudulla. Tervetuloa jatkamaan unelmien matkaa”, kannustaa kapteeni Shawn Huff.

Myös voimistelu iloitsee hallin valmistumisesta. ”Pääkaupunkiseudulta on puuttunut voimistelukilpailuihin ja seurojen näytöksiin soveltuva, korkea, noin tuhannen katsojan halli. Urhea-areenalla on musiikintoisto, tapahtumavalaistukset ja näytöt valmiina, mikä mahdollistaa elämyksellisen tapahtuman järjestämisen ja alentaa tapahtumajärjestäjän rakentamiskustannuksia”, kertoo Suomen Voimisteluliiton pääsihteeri Maria Laakso.

Urheiljat ovat mukana, katso tästä

Lisätiedot:
Simo Tarvonen, toimitusjohtaja, Urhea-halli Oy, simo.tarvonen@urhea.fi, 050 583 6513