Urhean psyykkisen valmentajan Kim Forsblomin väitöskirja hyväksyttiin 16.10.2020

19.10.2020Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian henkinen pääoma kasvoi kun KM Kim Forsblomin liikuntapsykologian väitöskirjan ”Kilpailukauden aikaiset kollektiiviset tavoitteet ja tavoitteenasettelu naisten SM-tason palloilujoukkueissa” tarkastustilaisuus järjestettiin perjantaina 16.10. Jyväskylässä. ”Kollektiivinen tavoite on jokaisen joukkueen jäsenen tunnistama päämäärä, jota kohti joukkue yhdessä pyrkii. Kollektiivisessa tavoitteessa edistymistä ja sen saavuttamista arvioidaan yhdessä sovittujen kriteerien ja aikataulujen mukaisesti” Forsblom sanoo.

Kim Forsblom toimii sertifioituna psyykkisenä valmentajana Urheassa urheilupsykologian asiantuntijoiden tiimissä. Hänen työnkuvaansa kuuluu valmentautumisen psyykkinen tukeminen mm. jääkiekossa, jalkapallossa, yleisurheilussa, koripallossa ja judossa. Hän vastaa toisen asteen ja yläkouluvaiheen kehittämisestä sekä toimii Mäkelänrinteen lukion psyykkisenä valmentajana sekä yläkoululeirityksissä Kisakalliossa. Kimin osaamisessa yhdistyy opit ja kokemus kolmelta osa-alueelta: valmennuksesta, kasvatustieteistä ja liikuntatieteistä. Tämän vuoksi Kimillä on paljon annettavaa myös valmentajakoulutusten kehittämiseen ja itse kouluttamiseen. Vaikuttavan psyykkisen valmennuksen avulla Kim kehittää ja tukee valmentautumisen toimintakulttuuria, valmentajien ja urheilijoiden suorituskykyä sekä luo psyykkistä hyvinvointia tukevia rakenteita toimintaympäristöihin.

Tänään koko Urhean väki pääsi onnittelemaan Kimiä saavutuksesta joka lämpimällä ja innostavalla persoonallaan näyttää omalla esimerkillään kuinka psyykkisen valmentajan työtä tehdään intohimolla.

Lue väitöskirja tästä