Urhea hakee ravitsemusasiantuntijaa osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen ajalle 1.10.2020-31.12.2021

3.8.2020


Työssäsi toteutat ja suunnittelet Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian ravitsemusvalmennusta nuorten, tavoitteellisesti harjoittelevien urheilijoiden parissa. Teet käytännön ravitsemusohjausta sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti, minkä lisäksi osallistut toimintatapojen ja asiantuntijuuden kehittämiseen.

Tärkeä osa työtäsi on toteuttaa laadukasta, tutkittuun tietoon perustuvaa ravitsemusohjausta tukien urheilussa menestymistä ja valmentautumista sekä urheilijan terveyden edistämistä. Teet tiivistä yhteistyötä Urhean ravitsemuksesta vastaavan asiantuntijan, urheilija-valmentajaparien sekä Urhean muun asiantuntijatiimin kanssa.

Edellytämme tehtävään sopivaa ravitsemusalan korkeakoulutusta (ETM, TtM tai vastaava), aikaisempaa kokemusta ravitsemusasiantuntijan tehtävistä sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Edellytämme myös tuntemusta ja ymmärrystä urheilun kontekstista ja valmennusprosessista huippu-urheilijan polulla.

Olet urheilijan ravitsemustaitojen kehittämisestä innostunut osaaja, joka tarttuu mielellään kehittävää otetta vaativiin haasteisiin. Sinulle on luontevaa työskennellä osana moniammatillista asiantuntijatiimiä, jossa toimitaan urheilijan valmentautumisen tukena.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän asiantuntevan ja kasvavan säätiön palveluksessa, ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit sekä näköalapaikan suomalaisen huippu-urheilun parissa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 21.8.2020 mennessä Marianne Hoffrénille (marianne.hoffren@urhea.fi). Työsuhteessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa PALTA:n ja JHL:n välistä Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Simo Tarvonen (p. +358 50 583 6153, simo.tarvonen@urhea.fi) sekä Urhean ravitsemuksesta vastaava asiantuntija Laura Manner (p. +358 40 856 9150,  laura.manner@urhea.fi). Tiedustelut arkisin klo 8-16.

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea on vuonna 2003 käynnistynyt Suomen Olympiakomitean hyväksymä virallinen huippu-urheiluakatemia. Urhea toimii kiinteässä yhteistyössä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kanssa. Urhean taustalla toimii Urhea-säätiö.

Urhea on yhteistyöverkosto, joka tukee urheilijoiden päivittäisharjoittelua, auttaa urheilun ja koulutuksen yhdistämisessä sekä tuo valmennuksen asiantuntijapalvelut urheilijan ja valmentajan arkeen. Urhean johtoajatus on "Parempi arki tuo paremman tuloksen".  Arvoinamme ovat suomalaisen urheilun arvot ja meille tärkeää on innostus työhön ja intohimo työtämme kohtaan.