Urhea-säätiön toiminnan kasvaessa haemme huippujoukkueeseemme kokoaikaiseen työsuhteeseen URHEILUN PSYYKKISEN VALMENNUKSEN ASIANTUNTIJAA

27.4.2020


Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea on vuonna 2003 käynnistynyt Suomen Olympiakomitean hyväksymä virallinen huippu-urheiluakatemia, joka toimii kiinteässä yhteistyössä Olympiakomitean  huippu-urheiluyksikön kanssa. Urhean taustalla toimii Urhea-säätiö. Urhea on yhteistyöverkosto, joka tukee urheilijoiden päivittäisharjoittelua, auttaa urheilun ja koulutuksen yhdistämisessä sekä tuo valmennuksen asiantuntijapalvelut urheilijan ja valmentajan arkeen. Urhean johtoajatus on ”Parempi arki tuo paremman tuloksen”.  
 
Arvoinamme on suomalaisen urheilun arvot. Meille tärkeää on innostus työhön, yhdessä tekeminen ja arvostus muita kohtaan. 
 
Urhea-säätiön toiminnan kasvaessa haemme huippujoukkueeseemme kokoaikaiseen työsuhteeseen

• URHEILUN PSYYKKISEN VALMENNUKSEN ASIANTUNTIJAA  

Etsimämme henkilö on innovatiivinen, ymmärtää oman roolinsa valmennusprosessissa ja hänellä on kyky toimia osallistuvan asiantuntijuuden periaatteen mukaisesti. Henkilöllä on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä hän on halukas kehittämään ammattitaitoaan ja käytänteitään kansainvälisen vaatimustason mukaisesti. 
Työssäsi tulisit toimimaan Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian psyykkisenä valmentajana. Tähän työtehtävään kuuluu urheilijoiden ja valmentajien tukeminen osana valmennusprosessia ja vastuu toisen asteen psyykkisen valmennuksen ja oppilaitosten rakenteiden kehittämisestä osana Urhea-säätiön toimintaa.  
Tärkeä osa tätä työtä on urheilijoiden ja valmentajien kohtaaminen urheiluympäristöissä, vastaanotolla, koulutuksissa, puhelimitse tai tilanteen vaatimalla tavalla. Tehtävänä on toimia asiantuntijana erilaisissa urheilutiimeissä tarjoten tietoa ja käytännön harjoittelua sekä tukea tiimien tavoitteiden mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä Urhean urheilupsykologin ja urhean verkostojen kanssa. 
Edellytämme tehtävään sopivaa psyykkisen valmennuksen asiantuntijan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta urheilun kontekstissa toimimisesta.  
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän asiantuntevan ja kasvavan säätiön palveluksessa, ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit sekä näköalapaikan suomalaisen huippu-urheilun parissa. Työsuhteessa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa PALTA:n ja JHL:n välistä Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 asti, ja työsuhteen alkamisajankohta sopimuksen mukaan. Työsuhde edellyttää Opetus- ja kulttuuriministeriön kautta tulevan rahoituksen jatkumista sopimuskauden ajan. 


Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 22.5.2020 mennessä talous- ja henkilöstöpäällikkö Marianne Hoffrénille osoitteeseen marianne.hoffren@urhea.fi  
 
Lisätietoja tehtävistä antaa: 
- vastaava urheilupsykologi Tatja Holm p. 050 4126432  tatja.holm@urhea.fi
- valmennuspäällikkö Mika Saari p. 0400 924159 mika.saari@urhea.fi