Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Universiadit 2011 (12.11.2010)
Hei huippu-urheilija, Universiadit ovat upea kisa ja mahtava tapahtuma! Lue OLL:n liite
Tervetuloa tiistaina 30.11. Eiran aikuislukiossa pidettävään oppilaitostapaamiseen, johon ovat tervetulleita kaikki oppilaitosten-, lajiliittojen ja seurojen sekä tukipalveluiden edustajat. Urheilijat ovat myös toivottuja ja tervetulleita osallistujia. Tapaamisen teemana on: Joustavat opetusjärjestelyt Urhea-opiskelijan tukena.
Maajoukkuetason urheilija on urheilijana käynyt läpi "lajikorkeakoulun". Hänelle kertyneen tieto-taidon hyödyntäminen on monella tavalla arvokasta urheilijalle itselleen, lajille ja koko suomalaiselle urheilulle.
SUOMEN URHEILUPSYKOLOGISEN YHDISTYKSEN JA SUOMEN PSYKOLOGILIITON PSYYKKISEN VALMENNUKSEN TOIMIKUNNAN YHTEINEN SYYSSEMINAARI 19.11.2010 klo 10-15 SLU-talolla, Radiokatu 20, Helsinki. TERVETULOA!
Haluatko oppia, miten ihanteellinen psyykkinen suorituskyky saavutetaan juuri silloin kun sitä tarvitaan. Ja myös oppia hallitsemaan niitä psyykkisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat suorituksen onnistumiseen. Kurssilla tutustutaan käytännön menetelmiin, jotka auttavat suorituskyvyn tietoisessa hallinnassa. Nyt olisi Urhean urheilijoille tarjolla Paula Arajärven ja Terhi Lehtoviidan erinomainen kurssi Valmistaudu onnistumaan.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokouksessa to 18.11 2010 vahvistetaan vuoden 2011 johtoryhmä. Johtoryhmässä on kolme urheilijajäsentä, joista ainakin yksi jäsen vaihtuu.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokous pidetään torstaina 18.11 2010 klo 14-16 Suomen Liikunnan ja Urheilun tiloissa(Radiokatu 20, 2. kerros, kokoushuone 2).
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian seuraava oppilaitostapaaminen pidetään Eiran aikuislukiossa tiistaina 30.11. klo 14.00 -16.00. Kutsu ja ohjelma tapahtumaan tulee ensi viikolla, laita päivämäärä jo ylös. Kaikki toimijat ovat tervetulleita!
Huippuvalmentaja ja arvostettu valmentajien kouluttaja Martin Rooney USA:n New Jerseystä vieraili viikon eri puolilla Suomea. Suomen Valmentajat, Urhea ja Mäkelänrinteen lukio järjestivät yhteistyössä neljä koulutustilaisuutta valmentajille Märskyn tiloissa. Rooney viesti oli selkeä; suomalaisesta urheilusta ei puutuu harjoittelua vaan valmentamista. Silti Rooney oli varma, että suomalainen urheilija voi nousta maailman parhaaksi. Tavoite pitää kirjoittaa ylös, se pitää palauttaa mieleen joka päivä, töitä pitää tehdä paljon ja omaan tekemiseen pitää uskoa vahvasti.
Rytminen voimistelija Julia Romanjuk ja salibandypelaaja Tero Tiitu vastaanottivat vuoden 2010 Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian urheilijastipendit. Stipendit luovutettiin urheiluakatemimessujen yhteydessä maanantaina.
RSS ATOM