Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Vuoden 2010 viimeinen verkkolehtemme Matkalle Huipulle on ilmestynyt. Lue ja tutustu sivun oikean yläkulman linkistä tai alla olevasta osoitteesta.
Opiskeluapurahan lukuvuodelle 2010-2011 saivat urhealaisista mm. rytminen voimistelija Silja Ahonen, miekkailija Catharina Kock, uimari Katja Lehtonen ja purjehtija Teemu Rantanen.
Taitoluistelija Laura Lepistö on valittu Pääkaupunkiseudun parhaaksi urheilijaksi vuonna 2010. Valinnan teki Helsingin Urheilutoimittajat ry (HUT). Laura edustaa Espoon jäätaiturit -seuraa ja häntä valmentaa Virpi Horttana. Laura opiskelee Aalto -yliopiston kauppakorkeakoulussa ja hän kuuluu myös Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan.
ADT:n ja Fazerin Puhtaasti paras -ohjelma jatkui: Hanna-Maria Seppälä ja Jarkko Nieminen uintitapahtumassa puhtaan urheilun puolesta
Suomen miesten salibandymaajoukkue voitti huikean kotiyleisön (13 276 katsojaa) edessä maailmanmestaruuden. Suomi ei kärsinyt yhtään tappiota koko MM-turnauksen aikana. Finaaliottelussa Ruotsi kaatui selkein 6-2 numeroin.
Nyt olisi hyvä koulutus tarjolla, sillä ESLU järjestää Terve Urheilija - koulutuksen 16.12. klo 18-20:30 Olympiastadionin monitoimitilassa. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti nuorten urheilijoiden (E-B-juniorit) ohjaajille ja valmentajille.
Oheisessa liitteessä johtoryhmän kokouksen 4/2010 pöytäkirja.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokous pidettiin torstaina 18.11 Suomen Liikunnan ja Urheilun tiloissa Helsingin Pasilassa. Vuosikokous vahvisti ensi vuoden toimintasuunnitelman sekä johtoryhmän. Ennen virallisia kokousasioita valmentaja Anneli Laine-Näätänen kertoi värikkäästi, kuinka hän pyrkii erinomaisuuteen jokaisessa harjoituksessa.
Suomen Olympiakomitean valtuuskunta hyväksyi maanantaina 15.11. pidetyssä kokouksessa Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) jäsenekseen. Olympiakomitean jäsenyys on tärkeä askel opiskelijahuippu-urheilun tunnustamisessa kiinteäksi osaksi suomalaista huippu-urheilua. Merkittävä osa esimerkiksi viime vuosien Suomen olympiajoukkueiden jäsenistä on ollut korkeakouluopiskelijoita tai korkeakoulusta valmistuneita.
RSS ATOM