Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Tervetuloa tiistaina 19.4. Helsingin tekniikan alan oppilaitoksessa pidettävään oppilaitostapaamiseen. Tilaisuus pidetään Haagan toimipisteessä ja kaikki oppilaitosten-, lajiliittojen ja seurojen sekä tukipalveluiden edustajat ovat tervetulleita. Urheilijat ovat myös toivottuja osallistujia. Ilmoittautumiset perjantaihin 15.4. mennessä juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Kokouksessa hyväksyttiin mm. vuoden 2010 toimintakertomus ja keskusteltiin Huippu-urheilun muutostyöryhmän vierailusta Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa.
Helmi Liiketalousopisto on valinnut huippu-urheilukoulutuksen kehittämispäälliköksi filosofian maisteri Tuuli Merikosken, 43. Hän siirtyy tehtävään Suomen Olympiakomitean urheilijoiden opinto- ja urasuunnittelun asiantuntijan tehtävästä. Merikoski on toiminut Olympiakomiteassavuodesta 2001 lähtien.
Uusin verkkolehtemme Matkalla huipulle on ilmestynyt. Lehdessä infoa ajankohtaisista asioista ja juttuja urheilijoista ja valmentajista.
Huippu-urheilun muutostyöryhmä työ maahan eri maiden huippu-urheilujärjestelmien asiantuntijoita. Tule kuulemaan ja keskustelemaan menestyneistä malleista maailmalla. Tavataan Hotelli Scandic Continentalissa.
Espoon Barona Arenalla käytiin 4 - 6.3.2011 jännittävä taistelu muodostelmaluistelun Suomen mestaruudesta.
Suomen Valmentajat ry järjestää Valmentajaklinikka special -koulutusviikonlopun 14.-15.5 Mäkelänrinteen lukion ja Uintikeskuksen tiloissa. Teemana on suunnanmuutosnopeus ja kouluttajaja arvostettu Lee Taft USA:sta.
Haku toisen asteen urheilulukiohin on alkanut. Haku päättyy 18.3.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian kaikki urheilijat löytyvät nyt urheilijalistalta. Aakkoselliseen listaan on tason lisäksi laitettu myös laji. Urheilijoiden määrä on kasvanut merkittävästi, sillä nyt olemme listanneet kaikki toisen asteen urheiluoppilaitosten valmennusurheilijat
Suomen Olympiakomitean, Nuoren Suomen ja Suomen Valmentajien toimesta tehtiin selvitys urheilevien lasten- ja nuorten fyysis-motorisesta harjoittelusta. Selvityksessä kartoitettiin urheiluseuroissa liikuntaa harrastavien lasten- ja nuorten liikunnan ja harjoittelun määrää ja sen karkeaa laatua. Selvityksessä haettiin vastauksia seuraaviin peruskysymyksiin: • Liikkuuko ja harjoitteleeko suomalainen urheileva lapsi ja nuori paljon vai vähän ? • Onko harjoittelu yksipuolista vai monipuolista ? • Kuinka harjoittelua tulisi kehittää tulevaisuudessa ?
RSS ATOM