Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu järjesti 4.5.2011 Urhea tapaamisen Pasilan toimipisteessä, johon oli kutsuttu HAAGA-HELIASSA opiskelevat huippu-urheilijat ja opinto-ohjaajat sekä Urhean toimihenkilöt.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian kevään 2011 oppilaitostapaaminen pidettiin 19.4.2011 Helsingin tekniikan alan oppilaitoksen tiloissa Haagassa.
Alle 19-vuotiaiden sulkapallon Euroopan mestaruuksista pelataan Vantaan Energia Areenalla 15.–24.4.2011. Joukkuekisassa 15.–19.4. on mukana 31 maata ja yksilökisassa 19.–24.4. pelaajia 35 maasta. Kisoissa on vahvasti esillä Puhtaasti paras -ohjelma, joka kunnioittaa puhtaita urheilijoita ja reilun pelin arvoja.
Holiday Club Saimaa on ennennäkemätön loma-, kylpylä- ja kokouskeskus, joka avataan Lappeenrantaan 1.10.2011. Avauduttuaan Holiday Club Saimaa on hyvinvointiliiketoiminnan edelläkävijä.
Muutosryhmä tiedottaa lajiliittoja ja muita sidosryhmiä jatkossa säännöllisesti myös sähköisellä tiedotteella. Tiedotteissa kerrotaan ajankohtaisia asioita sekä kuvataan työn keskeisiä sisältöjä. Tämän sähköisen tiedotteen lisäksi muutosryhmä viestii omilla verkkosivuillaan. Käy lukemassa mm. Antti Paanasen tämän viikon blogikirjoitus; ”Uskotko jos valehtelen” osoitteessa http://www.huippu-urheilunmuutos.fi Muutostyön ajankohtaisia asioita voi seurata vaivattomasti myös Facebook-ryhmässä http://www.facebook.com/huippuurheilunmuutos
Muutosryhmä tiedottaa lajiliittoja ja muita sidosryhmiä jatkossa säännöllisesti myös sähköisellä tiedotteella. Tiedotteissa kerrotaan ajankohtaisia asioita sekä kuvataan työn keskeisiä sisältöjä.
Miekkailija Alexander Lahtinen saavutti Jordanian MM-kilpailuissa kautta aikojen parhaan junioreiden suomalaistuloksen. Alex sijoittui fantastisesti poikien kalvassa pronssille. LÄMPIMÄT ONNITTELUT ALEX! Onnittelut myös valmentaja Peeter Nelikselle. Upea tulos kruunasi kaksikon 10-vuotisen yhteistyön Alexin juniorikauden viimeisissä MM-kisoissa.
Suomen Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen toimikunta ja SUPY kutsuvat sinut SLU-talolle kevätseminaariin 29.4.11 klo 13-16. Seminaarin teemana on palautuminen menestystekijänä. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot liitteessä.
Sulkapalloliitto oli mukana Olympiakomitean vetämässä huippu-urheilujärjestelmän kehittämishankkeessa. Tämän hankkeen seurauksena liitto päätti panostaa mm. nuorten arkiharjoittelun laadun parantamiseen. Uusi 365-sivusto on tehty tukemaan nuoria sulkapalloilijoita ja heidän valmentajiaan ja muita tukihenkilöitä. Sivustolta löytyy mm. sulkapallopelaajan pelaajan polku sekä mielenkiintoisia videoita ja artikkeleita harjoittelun tueksi.
Urhean vuoden 2010 toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin ja tunnusluvuin. Toimintakertomuksesta löytyy mielenkiitoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme sekä toiminnastamme. Tutustu laajaan toimintaamme alla olevan liitetiedoston kautta.
RSS ATOM