Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen toimikunta ja SUPY kutsuvat sinut SLU-talolle kevätseminaariin 29.4.11 klo 13-16. Seminaarin teemana on palautuminen menestystekijänä. Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot liitteessä.
Sulkapalloliitto oli mukana Olympiakomitean vetämässä huippu-urheilujärjestelmän kehittämishankkeessa. Tämän hankkeen seurauksena liitto päätti panostaa mm. nuorten arkiharjoittelun laadun parantamiseen. Uusi 365-sivusto on tehty tukemaan nuoria sulkapalloilijoita ja heidän valmentajiaan ja muita tukihenkilöitä. Sivustolta löytyy mm. sulkapallopelaajan pelaajan polku sekä mielenkiintoisia videoita ja artikkeleita harjoittelun tueksi.
Urhean vuoden 2010 toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin ja tunnusluvuin. Toimintakertomuksesta löytyy mielenkiitoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme sekä toiminnastamme. Tutustu laajaan toimintaamme alla olevan liitetiedoston kautta.
Tervetuloa tiistaina 19.4. Helsingin tekniikan alan oppilaitoksessa pidettävään oppilaitostapaamiseen. Tilaisuus pidetään Haagan toimipisteessä ja kaikki oppilaitosten-, lajiliittojen ja seurojen sekä tukipalveluiden edustajat ovat tervetulleita. Urheilijat ovat myös toivottuja osallistujia. Ilmoittautumiset perjantaihin 15.4. mennessä juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Kokouksessa hyväksyttiin mm. vuoden 2010 toimintakertomus ja keskusteltiin Huippu-urheilun muutostyöryhmän vierailusta Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa.
Helmi Liiketalousopisto on valinnut huippu-urheilukoulutuksen kehittämispäälliköksi filosofian maisteri Tuuli Merikosken, 43. Hän siirtyy tehtävään Suomen Olympiakomitean urheilijoiden opinto- ja urasuunnittelun asiantuntijan tehtävästä. Merikoski on toiminut Olympiakomiteassavuodesta 2001 lähtien.
Uusin verkkolehtemme Matkalla huipulle on ilmestynyt. Lehdessä infoa ajankohtaisista asioista ja juttuja urheilijoista ja valmentajista.
Huippu-urheilun muutostyöryhmä työ maahan eri maiden huippu-urheilujärjestelmien asiantuntijoita. Tule kuulemaan ja keskustelemaan menestyneistä malleista maailmalla. Tavataan Hotelli Scandic Continentalissa.
Espoon Barona Arenalla käytiin 4 - 6.3.2011 jännittävä taistelu muodostelmaluistelun Suomen mestaruudesta.
Suomen Valmentajat ry järjestää Valmentajaklinikka special -koulutusviikonlopun 14.-15.5 Mäkelänrinteen lukion ja Uintikeskuksen tiloissa. Teemana on suunnanmuutosnopeus ja kouluttajaja arvostettu Lee Taft USA:sta.
RSS ATOM