Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Nick Faldon, Annika Sörenstamin ja monen muun maailmanhuipun apuna toiminut mentaalivalmentaja Kjell Enhager pitää ensimmäisen avoimen luennon ja keskustelutilaisuutensa Suomessa.
Lue uusi Matkalla huipulle ja katso videot alla olevasta osoitteessa. Paljon mielenkiintoisia juttuja urheilijoista ja taustoista.
Tervetuloa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuosikokoukseen maanantaina 7.11 klo 14-16 Suomen Liikunnan ja Urheilun toimitaloon (os. Radiokatu 20) II kerros kokoustila 3. Varsinaisten kokousasioiden lisäksi koripallon päävalmentaja Henrik Dettmann kertoo miten koripallo on lähtenyt uudella tavalla vahvistamaan koripalloilijan matkaa kohti maailman huippua yhdessä Urhean oppilaitosten kanssa. Kokouskutsu liitteenä.
Katso Arcadassa opiskelevan Catharinan haastattelu Yle areenasta.
Oletko käynyt tutustumassa KANSALLISEEN URHEILUTUTKIMUSTIETOKANTAAN, mikä sisältää tällä hetkellä 687 julkaisua 6 julkaisijalta. Uusia julkaisuja lisätään säännöllisesti. Viimeisin lisäys tehtiin 23.9.2011.
Suomen valmentajat ry järjestää 10.11. klo 18-21 koulutusillan Mäkelänrinteen lukion ja uintikeskuksen tiloissa. Lue lisää liitteestä.
Jyväskylän yliopiston liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta toteuttaa urheiluvalmentajille suunnatun taitovalmennuksen opintokokonaisuuden sekä psyykkisen valmennuksen opintokokonaisuuden. Työn ohessa suoritettavat koulututukset on suunnattu käytännön urheiluvalmentajille
Kisakallion urheiluopisto on jälleen kasvanut ja uudistunut. Kisakallion toiminnan perusta on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen yhteistyö painopistelajien sekä kasvu- ja osaamiskeskittymän huippuosaajaverkoston kanssa. Uusien tilojen ja valmennuskeskushankkeen myötä Kisakallio järjestää ”vuorovaikutus  osana toimivaa valmennusta” 29. – 30.10.2011 seminaarin yhteistyössä Suomen Valmentajat ry:n kanssa. Seminaari toteutetaan uudella, innostavalla ja toiminnallisella tavalla. Workshopien lisäksi on lauantaina illalla yhteinen iltatilaisuus Rantamakasiinilla illallisen, tanssin ja yllätysohjelman merkeissä.
Siihen on koottu tiiviiseen pakettiin tietoa Urheasta, Urhea-statuksen merkityksestä ja ehdotuksia vuotuisiksi toimenpiteiksi, jotta Urhea tulisi näkyvämmäksi korkea-asteen oppilaitosten arjessa. Hyvää asiantuntija-apua TYÖKALUn sisältöön antoivat mm. Auli Pekkala Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta, Riitta Peltonen Aalto-yliopistosta ja Ritva Liinamaa Metropolia ammattikorkeakoulusta. Kiitokset vielä kaikille valmistelussa mukana olleille!
Videokoosteeseen on kerätty tunnelmia 28.-29.9. järjestetyltä Olympic Training Campiltä eli Suomen Lontoo 2012 -joukkue-ehdokkaiden kokoontumisesta, jossa oli mukana Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian urheilijoita.
RSS ATOM