Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Tällä ohjeella tuetaan urheilijoiden turvallista harjoittelua sekä valmentajien ja muiden asiantuntijoiden turvallista työskentelyä valmennustapahtumassa koronapandemian aikana. Ohjetta noudattamalla voidaan ehkäistä tartuntoja ja vähentää altistuneiden määrää. Ohje tulee voimaan 1.6.2020 ja se perustuu Suomen viranomaisten säädöksiin ja ohjeisiin (www.thl.fi).
”Tämän avulla vanhemmat pääsevät paremmin mukaan nuoren projektiin: urheiluun ja opiskeluun” – pian valmistuva materiaali auttaa vanhempia tukemaan nuorta urheilijan polulla
Helsingin Vallilaan nousevan urheilun ja opiskelun kampuksen rakentaminen on edennyt suunnitellussa aikataulussa. Niin sanottu Urhea-kampus nousee Mäkelänrinteen lukion ja Uintikeskuksen yhteyteen Mäkelänkadun varteen. Nykyisen urheilulukion, Mäkelänrinteen Uintikeskuksen ja Käpylän jalkapallokenttien kokonaisuus täydentyy monilajisella urheiluhallilla, lukion laajennuksella ja opiskeleville urheilijoille suunnitellulla asuinkerrostalolla.
Judoliiton uudeksi päävalmentajaksi 1.9. alkaen on valittu entinen maailman ranking-listan ykkönen, kuusinkertainen EM-mitalisti, Rok Draksic Sloveniasta.
Seurojen ja muiden yhteisöjen tilavuorot sisäliikuntatiloissa kesäkaudella Sisäliikuntapaikoissa (pois lukien uimahallit ja maauimalat sekä Katajanokan liikuntahalli) jatkuvat seuroille ja muille yhteisöille aiemmin myönnetyt vuorot 1.6. alkaen sellaisenaan. Uimaseuroja tiedotetaan myöhemmin vesiliikunnan tilavuoroista ja varattavista ajoista.
Kampuksen rakentaminen etenee erinomaisesti. Liitteenä uusin tiedote.
Leppävaaran koululla on merkittävä rooli Urhean yläkouluverkostossa. Koulun laadukas yläkoulutoiminta on nyt vakinaistettu Suomen Olympiakomitean urheiluyläkoulukokeilusta saatujen hyvien kokemusten perusteella.
Urhea-säätiön hallintoneuvosto piti tänään 11.5.2020 vuosikokouksen teamsin välityksellä.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat Anniina Lallukka ja Tiina Saareks ovat laatineet opinnäytetyönään kattavan ohjeistuksen raudanpuutteen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Ohjeistus on toteutettu yhteistyössä KIHU:n kanssa ja soveltuu sellaisenaan nuorten urheilijoiden sovellettavaksi.
Simo Tarvonen on kutsuttu Urhea-säätiön toimitusjohtajaksi 1.5.2020 alkaen. Aiemmin Tarvonen on toiminut säätiön toiminnanjohtajana.
RSS ATOM