Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Katso Yle Areenasta Tuulin eilinen (30.9.2012) haastattelu ja seuraa samalla Tuulin harjoittelua fysiikkavalmentaja Mika Saaren johdolla.
Valmentaja- ja ohjaajakoulutus Sivustolta löydät sekä paljon perustietoa valmentaja- ja ohjaajakoulutuksesta että tietoa ajankohtaisista asioista ja koulutuksista. Käy tutustumassa!
Olympiakomitean pääsihteerinä vuodesta 1996 toiminut liikuntaneuvos Jouko Purontakanen saateltiin eläkkeelle Olympiastadionilla järjestetyllä vastaanotolla. Purontakasen 41 vuotta kestänyt ura suomalaisen urheilun parissa hakee vertaistaan.
HBA-Märskyn pojat pelasivat maanantai-iltana Suomen Cupin ottelun Porvoon Tarmoa vastaan. Miesten I divisioonan ennakkosuosikkeihin kuuluva Tarmo näytti ottelussa olevansa varteenotettava SM-sarjakandidaatti kun se vei ansaitun voiton luvuin 89-59. HBA-Märskyn pojat pystyivät tasapäiseen kamppailuun ensimmäisellä puoliajalla, mutta ratkaisevan eron Tarmo nykäisi kolmannella neljänneksellä vieden sen luvuin 26-12.
Testausta on mahdollisuus tehdä kestävyyden, voiman ja nopeuden osalta riippumatta tasosta (aloittelija/urheilija). Jokaiselle valitaan testi(t) tarpeiden mukaan. Testien jälkeen annetaan sekä suullinen että kirjallinen palaute. URHEAN jäsenille tarjoamme 15% alennuksen hinnoista.
Hei Akatemiavalmentajat! Tervetuloa palautumaan arjen valmennustyöstä aktiivisin ja ohjatuin menetelmin. Tiistaina 2.10 klo 12.15-14.00 Mäkelänrinteen uintikeskuksen aerobick-saliin. Mukaan joustavat vaatteet ja villasukat. OHJELMASSA: · Valmentajan äänenkäytön huoltoa käytännön harjoittein. Ohjaajana äänikouluttaja Laura Sipilä lisätietoja: www.elokuutio.fi. · Aktiivinen palautuminen -treeni, ohjaajana Paula Solano.
HBA-Märsky tyttöjen korisjoukkue aloitti voitolla ja tappiolla kansainvälisen EYBL-liigan turnauksen Latvian Riigassa. U 18-sarjassa pelaavalle HBA-Märsky juniors joukkueelle Latvian turnaus on kauden avausturnaus kansainvälisessä liigassa. Joukkuetta valmentaa Mirka Dettmann apunaan Panu Pedersen.
Suomen Uimaliitto järjestää akatemiapaikkakunnilla illan, jossa Jani Sievinen kertoo oman uimarin polun tarinansa. Samalla on mahdollisuus tavata Uimaliiton ihmisiä. Tilaisuus on tarkoitettu uimareille ja heidän vanhemmilleen sekä seuratoimijoille. Tervetuloa ! Yhteistyöterveisin: Jari Varjonen Nuorten Olympiavalmentaja Suomen Uimaliitto
Haaga-Helian Urheilubusiness-opintojen 1. moduuli käynnistyy jälleen viidennen periodin aikana (alkaen viikolla 43). Opintojakso on kohdennettu eri lajien huippu- ja aktiiviurheilijoille sekä urheiluliiketoiminnasta kiinnostuneille ihmisille. Haku tapahtuu lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus opintojaksoa koordinoivalle opettajalle Ville Hannille (ville.hanni@haaga-helia.fi) viimeistään 7.10.2012. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan urheilutausta sekä motivaatio osallistua opintojaksolle. Opintojaksolle voidaan hyväksyä myös muita kuin Haaga-Helian opiskelijoita. Lähiopetus on Malmin toimipisteessä kerran viikossa joka tai joka toinen viikko ns. varhaistunnilla 16.00-17.30. Opintojen tavoitteena on oppia menestyksekkään liiketoiminnan ominaispiirteet. Opintojen aikana verkostoidutaan muiden samanhenkisten ja samassa tilanteessa olevien urheilijoiden sekä urheiluliiketoiminnasta kiinnostuneiden opiskelijoiden kanssa. Tavoitteena on löytää kullekin sopiva tapa yhdistää urheilu ja yrittäjyys tuotteistamalla oma urheiluosaaminen. Opintojen jälkeen urheilijalla on valmiudet viedä omaa ideaansa eteenpäin ja hyödyntää urheilun parissa saamaansa osaamista yritysmaailmassa. Opinnot kehittävät myös opiskelijan mahdollisuuksia työskennellä toisen palveluksessa urheiluliiketoiminnan toimialueella
RSS ATOM