Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Johtoryhmän kokous pidettiin Sonera Stadionilla 26.9.2012. Kokouksessa käsiteltiin mm. Urhean urheilijoiden upeata menestystä Lontoon Olympialaisissa.
Urhean yläkouluprojektin vastaava Seppo Pitkänen ja projektipäällikkö Mika Saari olivat koonneet vaikuttavan joukon Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian alueella toimivien lajiliittojen ja urheiluseurojen edustajia Suomen Urheilumuseon tiloihin 10.10. keskustelemaan urheiluvalmennuksen vahvistamisesta ja lisäämisestä yläkoulujen koulupäivään.
HBA-Märskyn pojat kohtaavat sunnuntaina koripallon I-divisioonaottelussa Keravan Energia Teamin.
HAAGA-HELIA koordinoi Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia Urhean tapaamisen torstaina 27.9. Pasilan toimipisteessä. Kolmatta kertaa järjestettyyn verkostoitumistilaisuuteen oli kutsuttu HAAGA-HELIAn Urhea-opiskelijoita, heidän valmentajiaan ja HAAGA-HELIAn ohjaushenkilöstöä sekä asiantuntijoita eri taustaorganisaatioista. Yhteisen iltapäivän tavoitteena oli saattaa yhteen urheilun ja opiskelun yhdistämisestä kiinnostuneita ihmisiä. – Täällä urheilijan on mahdollisuus tulla näkyväksi niille henkilöille, jotka häntä arjessa auttavat, kertoi tilaisuutta järjestämässä ollut Juha Dahlström, Urhean huippu-urheilukoordinaattori.
HBA-Märskyn poikien urakka koripallon I-divisioona B:ssä jatkui sunnuntaina yhden lepopäivän jälkeen kotiottelulla TuNMKY:tä vastaan. Tällä kertaa vierasjoukkue oli parempi lukemin 66-77. Turun voitto oli ansaittu ja se perustui erittäin kovaan intensiteettin ja pallolliselle asetettuun paineeseen.
HBA-Märsky aloittaa kotiottelunsa miesten I-divisioonassa sunnuntaina 7.10 klo 12.40 Helsingin Urheilutalolla. Tule kannustamaan Märskyn omaa joukkuetta!
HBA-Märskyn pojat aloittivat urakkansa koripallon I-divisioona B:ssä seitsemän pisteen vierasvoitolla Jyväskylän Weikoista lukemin 69-76. Ottelun ensimmäisen puolikkaan HBA-Märsky vei nimiinsä luvuin 30-43. Puoliajan jälkeen koritehtailu tasoittui ja kolmas neljännes mentiin lähes tasatahtia ja tilanne ennen päätösneljännestä oli 46-58. Viimeisellä neljänneksellä HBA-Märskyn pitkästä kalustosta suihkuun lensivät ensi Mikael Kauhanen ja sitten Julius Rajala. Jyväskyläläiset pääsivät hiipimään lähituntumaan, mutta Joni Herralan ja Oskar Michelsenin ja erityisesti Mika Nuolivirran vahvalla panoksella HBA-Märsky pystyi pitämään JyWe:n kuitenkin takanaan.
Pohjois-Haagan yhteiskoulun tyttöjen joukkue aloitti turnauksen hienosti voittamalla avausottelussaan venäläisen joukkueen reilusti.
SUL:n lajivalmentaja Tommy Ekblom käynnistää kestävyysjuoksijoiden yhteisharjoittelun pääkaupunkiseudulla. Ohessa alkavan talvikauden yhteisharjoittelun viikko-ohjelma.
Urhean yläkouluprojektin vastaavat Seppo Pitkänen ja Mika Saari olivat koonneet vaikuttavan joukon Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa mukana olevien yläkoulujen rehtoreita ja liikunnanopettajia iltapäiväksi keskustelemaan urheiluvalmennuksen vahvistamisesta ja lisäämisestä koulupäivän rakenteeseen.
RSS ATOM