Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Uimaliitto järjestää akatemiapaikkakunnilla illan, jossa Jani Sievinen kertoo oman uimarin polun tarinansa. Samalla on mahdollisuus tavata Uimaliiton ihmisiä. Tilaisuus on tarkoitettu uimareille ja heidän vanhemmilleen sekä seuratoimijoille. Tervetuloa ! Yhteistyöterveisin: Jari Varjonen Nuorten Olympiavalmentaja Suomen Uimaliitto
Haaga-Helian Urheilubusiness-opintojen 1. moduuli käynnistyy jälleen viidennen periodin aikana (alkaen viikolla 43). Opintojakso on kohdennettu eri lajien huippu- ja aktiiviurheilijoille sekä urheiluliiketoiminnasta kiinnostuneille ihmisille. Haku tapahtuu lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus opintojaksoa koordinoivalle opettajalle Ville Hannille (ville.hanni@haaga-helia.fi) viimeistään 7.10.2012. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan urheilutausta sekä motivaatio osallistua opintojaksolle. Opintojaksolle voidaan hyväksyä myös muita kuin Haaga-Helian opiskelijoita. Lähiopetus on Malmin toimipisteessä kerran viikossa joka tai joka toinen viikko ns. varhaistunnilla 16.00-17.30. Opintojen tavoitteena on oppia menestyksekkään liiketoiminnan ominaispiirteet. Opintojen aikana verkostoidutaan muiden samanhenkisten ja samassa tilanteessa olevien urheilijoiden sekä urheiluliiketoiminnasta kiinnostuneiden opiskelijoiden kanssa. Tavoitteena on löytää kullekin sopiva tapa yhdistää urheilu ja yrittäjyys tuotteistamalla oma urheiluosaaminen. Opintojen jälkeen urheilijalla on valmiudet viedä omaa ideaansa eteenpäin ja hyödyntää urheilun parissa saamaansa osaamista yritysmaailmassa. Opinnot kehittävät myös opiskelijan mahdollisuuksia työskennellä toisen palveluksessa urheiluliiketoiminnan toimialueella
Viime viikonloppuna Viron Johvissa pelattu EYBL-turnaus oli HBA-Märskyn poikien ensimmäinen yhteinen esiintyminen joukkueena. Turnaus oli juuri niin kova kuin ennakkoon oli odotettavissakin, kun vastassa oli venäläisiä ja latvialaisia U20-joukkueita. HBA-Märskyn pojat voittivat turnauksessa kaksi ottelua ja kärsivät kolme niukkaa tappiota. Erityisesti kahden ensimmäisen ottelun voitot BC Samaraa ja Moskovan Dynamoa vastaan saivat joukkueen päävalmentajan Anton Mirolybovin myhäilemään.
Hei kaikki huipulle tähtäävät urheilijat. Lukekaa esite ja toimikaa nopeasti.
HBA-Mäkelänrinne koripallojoukkue kärsi viimeisessä Viron EYBL-turnauksen ottelussaan tappion latvialaiselle Ventspils:ille 50 - 58 (25 - 36).
HBA-Märsky joukkueen pojat jatkavat hienoja otteita Itä-Euroopan liigassa alle 20 -vuotiaiden sarjassa. Vaikka tämän päivän pelit toivat kaksi tappiota, oli päävalmentaja Anton Mirolybov tyytyväinen poikien otteisiin. "Vastassa oli kaksi todella kovaa koripallojoukkuetta. Leipaja on Latvian Olympiakeskuksen joukkue ja Khimki puolestaan edustaa venäläisen koriksen eliittiä. Tällaiset kovat kansainväliset pelit ovat meille kullanarvoisia paikkoja kehittyä. Tänään vain voitot jäivät puuttumaan". Huomenna HBA-Märsky pelaa vielä yhden ottelun toista latvialaista joukkuetta vastaan.
HBA-Märsky poikien joukkue aloitti Itä-Euroopan EYBL-turnauksen kahdella kovalla voitolla Viron Johvissa. Anton Mirolybovin ja Jarkko Lanun koutsaama Märsky -ryhmä kaatoi avausottelussa venäläisen BC Samaran 54 - 41 (35-21). Toisessa ottelussa kaatui legendaarinen koripallojoukkue Moskovan Dynamo peräti 59 - 27 (32-13). "Kansainvälisissä peleissä tarvitaan kovaa puolustusta. Puolustimme tänään molemmissa peleissä hurjalla intensiteetillä ja se vei vastustajilta pelihalut", kommentoi tyytyväinen päävalmentaja Mirolybov pelien tauottua. Turnaus jatkuu huomenna kahdella ja sunnuntaina yhdellä ottelulla.
Olet lämpimästi tervetullut HAAGA-HELIAn ja Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian, Urhean, opiskelija-, valmentaja- ja ohjaajatapaamiseen torstaina 27.9. klo 13. 00 - 16.00 Tilaisuus on avoin myös kaikille URHEAn toimijoille
Helsinki Basketball Academyn alaisuuteen kuuluva HBA-Märskyn poikajoukkue suunnistaa kauden ensimmäiseen yhteiseen koitokseensa Viron Jõhviin tällä viikolla, kun perjantaista sunnuntaihin pelataan ensimmäinen alkavan kauden kolmesta kansainvälisestä EYBL-turnauksesta.
RSS ATOM