Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Helsinki Basketball Academyn alaisuuteen kuuluva HBA-Märskyn tyttö- ja poikajoukkueet suunnistavat torstaina Latviaan, jossa ne molemmat pelaavat Euroopan Nuorten Koripalloliigan EYBL-turnauksessa perjantain ja sunnuntain välisenä aikana. Riikassa järjestettävä turnaus on toinen vuoden kolmesta turnauksesta. Tyttöjen joukkueella otteluita on luvassa neljä ja pojilla viisi kappaletta.
Italialainen lentopallovalmentaja Mauro Berruto luennoi Suomessa Korson Vedon järjestämässä seminaarissa 12.1.2013
HBA-Märskyn pojat jatkoivat mainioita otteitaan koripallon I-divisioonassa sunnuntaina, kun sarjakärki Turun NMKY kaatui vieraskentällä 81-105 (28-24, 13-25, 17-19, 23-37). Suoritus oli erinomainen kahdeksalla miehellä matkassa olleella HBA-Märskyltä. Samalla tuli kuitattua sarjan ensimmäisessä kotipelissä tullut 11 pisteen tappio korkojen kera.
Amerikkalainen, erittäin menestynyt fysiikkavalmentaja, Martin Rooney innosti Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toimintapiirissä olevia valmentajia. Hän rohkaisi meitä olemaan päivittäin innostavia ja vaativia. Sekä uskomaan urheilijoidemme mahdollisuuksiin menestyä maailmalla. Ilman uskoa, halua ja sisua ei voi menestyä!
HBA-Märskyn matkustavat sunnuntaina 18.11. erinomaisen alkukauden pelanneen TuNMKY:n vieraaksi. Ottelu käynnistyy Nunnanvuoren palloiluhallilla klo 17.00 Edellinen joukkueiden välillä pelattu kohtaaminen päättyi lokakuun alussa Helsingin Urheilutalolla turkulaisten voittoon lukemin 66-77.
Olympiakomitean puheenjohtajuutta tavoittelevat Risto Nieminen, Jukka Rauhala ja Roger Talermo kohtaavat Ylen suorassa tv-lähetyksessä tiistaina 13. marraskuuta.
Yli sata kotimaista ja ulkomaista valmentajaa kokoontui Kuortaneen urheiluopistolle XV voimavalmennusseminaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan voimaharjoittelun ajankohtaisista harjoitusmalleista. Tässä on muutamia MIKA SAAREN nostoja seminaarin annista.
Koripallon I-divisioonaottelu HBA-Märskyn ja Jyväskylän Weikkojen välillä isänpäiväviihdettä parhaimmillaan, kun kotijoukkue vyörytti nopeita hyökkäyksiään ja puolusti intensiivisesti kotivoiton selkein lukemin 88-65 (28-13, 14-15, 26-23, 20-14). HBA-Märskyn ensimmäinen kymmenminuuttinen oli vakuuttavaa työskentelyä tuloksena oli 12-0 täystyrmäys ottelun kahden ensimmäisen minuutin aikana, josta vierasjoukkue ei täysin toipunut koko ottelun aikana, vaan joutui takaa-ajajaksi koko ottelun ajaksi.
HBA-Märskyn pojat saavat sunnuntaina 11.11. vieraakseen Jyväskylän Weikot koripallon miesten I-divisioonassa. Ottelu pelataan Helsingin Urheilutalolla ja se käynnistyy klo 12.40.
HBA-Märskyn pojat pelasivat viikonlopun toisen ottelunsa Karkkilassa sunnuntai-iltana KaU Korista vastaan. Ottelun ensimmäinen puolikas mentiin tasatahtiin, mutta toisellä 20-minuuttisella isäntäjoukkue näytti vierailleen kaapin paikan vieden ottelun numeroin 103-81 (24-23, 24-19, 29-18, 26-21). Ennakkoon vahvaksi tiedetty Karkkila oli siis ennakkomaineensa veroinen kotihallissaan.
RSS ATOM