Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Torstaina 10.1.2013 vietettiin KIHUlla Jyväskylässä saneerattujen ja laajennettujen toimitilojen virallisia avajaisia. Vuosien 2011–2012 ajalle sijoittunut rakennushanke on saanut päätöksensä ja nyt uudet tilat ovat käytössä kokonaisuudessaan. Lisätilalle onkin käyttöä Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön Osaamisohjelman käynnistyttyä ja KIHUn ottaessa vastuun ohjelman johtamisesta ja koordinoinnista.
HBA-Märskyn pojat palaavat tositoimiin koripallon miesten I-divisioonassa tulevana viikonloppuna. Luvassa kaksi kovaa ottelua, jotka palauttavat tehokkaasti joukkueen yhteen. Lauantaina on luvassa matka Jyväskylään JyWe:n vieraaksi ja sunnuntaina Helsingin Urheilutalolle saapuu Keravan Energia Team.
Urheiluoppilaitosten hallimestaruuskisat kisataan Liikuntamyllyssä Helsingissä ensi keskiviikkona 16.1. Tule katsomaan ja kannustamaan yleisurheilun hallikauden avajaiskisaan!
Mitä on sponsorointi, markkinointiyhteistyö, tukeminen, managerointi? Kuka on manageri ja kuka voi olla manageri? Mitä manageri tekee? Millainen on hyvä manageri?
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on ottanut vuoden vaihteessa vastuun huippu-urheilun muutostyön etenemisestä. Huippuvaiheen ohjelma käynnistyy neljän lajiryhmävastaavaan ja vastaavan lääkärin aloittaessa työnsä Suomen Olympiakomiteassa.
Haluatko kehittää yritystäsi tai orastavaa liikeideaasi ja hyödyntää urheilu-urasi aikana syntynyttä osaamista? Haaga-Helian ammattikorkeakoulututkinnot on nyt suunnattu erityisesti huippu-urheilijoille.
Lue Kaisan blogikirjoitus menneen vuoden vahvoista kokemuksista ja Uuden Vuoden toiveikkuudesta. Hyvä Kaisa!
Vuosi vaihtuu ja tahti vain kiihtyy. Muistathan hyödyntää urheilijoiden kanssa Nuoren urheilijan ura 2013 - valintaopasta, kun suunnittelette tulevaisuutta.
Urhean väki toivottaa kaikille akatemialaisille, akatemian ystäville ja muillekin tahoille Rauhaisaa Joulua ja onnistumisen hetkiä vuodelle 2013!
Vuoden viimeinen Matkalla Huipulle -verkkolehti on ilmestynyt. Mukana jälleen tuhti annos juttuja urheilijoista, urheilusta ja urheilun taustoista.
RSS ATOM