Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Hissivalmistaja Kone on palkannut arkkitehdiksi valmistuvan olympiamitalistin Tuuli Petäjä-Sirénin riveihinsä. Kone on myös Petäjä-Sirénin pääyhteistyökumppani Rio de Janeiron olympiadilla.
Vuodesta 1998 Olympiakomiteassa ja vuodesta 2003 Olympiakomitean valmennuksen johtajana toiminut Kari Niemi-Nikkola päättää työnsä Olympiakomitean palveluksessa 31.7.2013. Niemi-Nikkola jatkaa kuitenkin yhteistyötä Olympiakomitean kanssa yksityisenä konsulttina.
Uudet Urhean urheilijalistat on julkistettu. Tammikuussa 2013 Urheassa laskettiin olevan yhteensä 1794 urheilijaa. Urheilijat ovat määritelty Olympiakomitean ohjeiston mukaan kolmeen tasoon. Lisäksi mukaan on tullut taso 4, joka käsittää perusasteen urheiluluokkatoiminnassa mukana olevat urheilijat.
Kouluneuvos Seppo Pitkänen jatkaa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian puheenjohtajana. Pitkänen on toiminut puheenjohtajana Urhean perustamisesta 2003 saakka. Varapuheenjohtajina jatkavat Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä ja Helmi Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi.
Käy tykkäämässä!
Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä seuratuki on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seurat voivat hakea avustusta ministeriöltä 15.3. mennessä.
Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt vuoden 2013 valtionavustukset valtakunnallisille liikuntajärjestöille. Toimintaa tuetaan veikkausvoittovaroista yhteensä 38,08 miljoonalla eurolla. Avustusta sai 119 järjestöä.
Urhean uusi johtoryhmä pitää järjestäytymiskokouksen maanantaina 4.2.2013 klo 14.30 - 16 Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa.
Suomen Urheilumanagerien urheilumanageroinnin koulutusilta keräsi maanantaina Märskyn auditorioon reilusti toista sataa kuulijaa.
Vuoden 2013 Nuorten Olympiavalmentajien palkkatukihaku on käynnissä. Asiaa voi tiedustella Asko Härköseltä +358 40 5210565 Suomen Olympiakomiteasta.
RSS ATOM