Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Kevään 2013 Urhean oppilaitostapaaminen järjestetään keskiviikkona 17.4 klo 14-16 Helsingin yliopiston tiloissa. Järjestelyissä mukana myös Unisport ja Urhea.
Dagny Bengs tähtää kohti Rion Olympialaisia ja opiskelee samaan aikaan fysioterapeutiksi ruotsinkielisessä ammattikorkeakoulussa Arcadassa.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia, UniSport ja Suomen Olympiakomitea järjestävät Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea- urheilijoille sekä Urhean I-tason urheiljoille kuusi yhteistreeniä kevään aikana. Treenien jälkeen nautitaan aamupala ja kuullaaan tietoisku. Valmentajiksi ja tietoiskun pitäjiksi on saatu maamme huipputekijöitä.
Tarjolla mielenkiintoinen seminaari perjantaina 26.4. klo 12–16, jossa on hyviä alustuksia mm. taitoluisteluvalmentaja Virpi Horttana. Seminaarin on suunnitellut Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen toimikunta ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen (SUPY) kanssa.
Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi paikallisesti toimivien urheilun yhteistyöverkostojen eli urheiluakatemioiden toimintaan yhteensä 800 000 euroa. Määräraha moninkertaistui aiemmasta 260 000 eurosta. Avustusten jakaminen siirrettiin samalla ministeriöön, aiemmin jako oli delegoitu Suomen Olympiakomitealle.
Urhean, UniSportin ja Olympiakomitean ensimmäiset yhteistreeniit Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea-urheilijoille sujuivat hyvin. Mukana oli myös muutamia Urhean I-tason urheilijoita. Aamupalan lomassa Mika Suikki ja Erkki Somervuo esittelivät UniSportin monipuolista liikunta- ja olosuhde tarjontaa.
Märskyn syksyn 2012 ylioppilas ja jenkkifutisseura Helsinki Roostersia kaudesta 2010 edustanut Henri Jussila aloittaa opinnot USA:ssa University of Nevada, Las Vegasissa (UNLV) ja liittyy yliopiston amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Rebelsin vahvuuteen elokuussa 2013. Mahtava mahdollisuus kovalle urheilijalle. Urhea onnittelee!
HAAGA-HELIA avaa yrittäjyyteen johtavia ovia. He aloittavat tutkintoon johtavan koulutuksen, joka tähtää samalla yrityksen toiminnan vauhdittamiseen tai aloittamiseen. Ensimmäiseen koulutusryhmään voi hakeutua huippu-urheilija, joka on perustanut yrityksen tai on aloittamassa yritystoimintaansa.
Olympialaisten hopeanainen lähti hakemaan Brasiliasta MM-mitalia, mutta nelossija ei silti maistunut erityisen kitkerältä.
HYVÄ Anniina Jokinen, Heidi Saren, Faye Njie, Alexandra Barton ja Arttu Määttä!
RSS ATOM