Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Valmentajat ry esittää Erkka Westerlundia Suomen Olympiakomitean hallituksen jäseneksi.
Tämän viikon perjantaina, syyskuun 25. päivänä, vietetään toista kertaa Valmentajan päivää. Valmentajan päivänä kiitoksia jaetaan niin vapaaehtois- kuin ammattivalmentajillekin. Nyt on aika hioa kiitokset kuntoon ‒ vielä on pari päivää aikaa suunnitella yllätyksiä hyville valmentajille ympäri Suomen.
Urheilijan kaksoisuraa menestyksekkäästi edistäneitä palkittiin Tampereella 17.9. Huippuvaiheen kaksoisuraseminaarin yhteydessä.
Huomenna Tampereella, Varalan urheiluopistolla pidettävä Huippuvaiheen kaksoisuraseminaari striimataan Varalan urheiluopiston toimesta. Tule mukaan, jos et ehdi paikalle. Seminaari alkaa klo 11.00
Purjehtija Oskari Muhonen voitti elokuussa Finnjolla-luokan alle 23-vuotiaiden maailmanmestaruuden kolmannen kerran. Aikaisemmat voitot olivat vuosilta 2017 ja 2019. 22-vuotiaan Muhosen valmennus rakentuu lajivalmentajan, australialaisen Paul McKenzien, ja fysiikkavalmentaja Erik Piispan hyvästä yhteistyöstä. Molemmat ovat erittäin kokeneita valmentajia.
Oskari Mörö, 27-vuotias kovassa nousussa oleva juoksija saapuu Mäkelänrinteen uintikeskukseen Urhean tiloihin haastateltavaksi ennen siirtymistä treeneihin. Alkukesän pohjerepeämä ja sen uusiutuminen kesällä sekä allergiat ovat jääneet taakse ja nyt on kova keskittyminen tulevaan maaotteluun sekä SM-viesteihin jotka kisataan maaottelun jälkeisenä viikonloppuna. Se, lähteekö Oskari vielä ulkomaille kisaamaan, on auki. Oskarin elämässä vallitsee tasapaino, vapaa-ajallaan hän pyrkii välttämään suuria ihmismassoja ja lepäämään ja tämän lisäksi hän on juuri tehnyt asuntokaupat ensimmäisestä omasta asunnosta. Hyvän sparrin asunnon ostamiseen hän sai manageriltaan Harri Halmeelta.
Valmentaja tuntee vastuunsa urheilijasta myös urheilun ulkopuolisissa asioissa. Mitä läheisemmät välit ovat, sitä useammin keskusteluun nousevat myös opiskelu ja muu elämä. Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi on nähnyt valmentajaurallaan monta kaksoisuratarinaa.
Kannattaa katsoa ja fiilistellä tapahtumaa ja tulevaa
Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden ammattiin valmistavaan ja tutkintoon tähtäävään opiskeluun. Apurahat lukuvuodelle 2020-21 ovat haettavissa syyskuun ajan.
Palaa perjantain 21.8.2020 tunnelmaan näiden kuvien avulla.
RSS ATOM