Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Monet lajit pitivät viime viikonloppuna vuosikokouksia ja palkitsemistilaisuuksia. Urhealaisista lajiensa vuoden parhaiksi valittiin mm. triathlonisti Kaisa Lehtonen ja suunnistaja Mårten Boström. Nykyaikaisesta viisiottelijasta Eevi Bengsistä oli hyvä juttu Iltalehdessä.
LÄHTÖKOHDAT JA VALMENNUSTUKIEN MAKSUJEN PERIAATTEET Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön tavoitteena on parantaa suomalaisen huippu-urheilun yhteistyötä, osaamista, menestystä ja arvostusta yhdessä urheilijoiden, joukkueiden ja lajien kanssa.
Katso viikonlopun koriskuvat ja lue lisää musikaalista alla olevan linkin kautta.
Vadud Balatkhanov on voittanut pronssia Bulgarian Samokovissa käytävissä alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa. Helsinkiläistä Suomen Kamppailu-urheilijoita edustava Balatkhanov voitti pronssiottelussaan Puolan Lukasz Kielbasinskin vastustajan antautumiseen päättyneellä kuristuksella. Isot onnittelut Vadudille ja koko kovaa treenaavalle Urhean judoryhmälle!
Urheilun Dual Career –seminaari järjestettiin Helmi Business Collegen tiloissa Helsingissä 14.-15.11. Kansainvälisen seminaarin avainteemana oli urheilun, opintojen ja työuran yhdistäminen.
Koripallon hieno kansainvälisten otteluiden värittämä syksy saa jatkoa junioritasolla tulevana viikonloppuna (15.-17.11.), kun Helsingissä ja Espoossa pelataan Euroopan Nuorten Koripalloliigan EYBL:in otteluita poikien ja tyttöjen turnauksissa.
Hyvä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toimija
Suomen valmentajat ry järjestää mainion valmentajaklinikan teemalla urheilullisuuden kehittäminen. Klinikka pidetään Mäkelärinteen uintikeskuksen ja - lukion tiloissa.
Helsingin Sanomat ja Palloliiton seuratoiminto valitsivat kuukauden vihreän kortin toimijat.  
RSS ATOM