Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Lue Arto Terosen mielenkiintoinen artikkeli valmentajuuden kehittymisestä ja kuuntele myös Yle-urheilun Taustapeili, jossa Kyösti Lampinen ja Erkka Westerlund keskustelevat samasta aiheesta.
Harmi, että Silja lopetti upean urheilu-uransa. Onnea ja menestystä lääketieteen opintojen viimeistelyyn!
Seminaarin aiheena on Ihmisen valmentaminen - valmennus tänään. Alustajina mm. Erkka Westerlund, Hanna-Maria Latvala, Christian Reinhardt, Aki Hintsa ja Henrik Dettmann.
Mäkelänrinteen lukiossa ja Pohjois-Haagan yhteiskoulussa oli syyskuun lopulla luennoimassa yhdysvaltalainen Martin Rooney. Hän on kansainvälisesti tunnettu valmentaja, kirjailija ja puhuja. Rooney on jo useamman vuoden käynyt luennoimassa ja puhumassa eripuolella Suomea. Hän pyrkii innostamaan urheilijoita ja näin saavuttamaan oman lajinsa huipun eli maailmanmestaruuden. Rooney kertoikin näille nuorille lupaaville urheilijoille oikeanlaisen strategian, miten saavuttaa maailmanmestaruus.
Innokas joukko urheilijoita ja valmentajia kokoontui 24.9. aamulla treenaamaan UniSportin Unidojo -salille Töölööseen. Fysioterapeutti Juha Koistinen veti asiantuntevan treeniin erityisesti takareisille ja keskivartalolle.
2020-LUVUN MENESTYJÄT OVAT NYT YLÄKOULUISSA, TUETAAN HEITÄ YHDESSÄ!
Uutta ja päivittyvää tietoa urheiluvammojen ennaltaehkäisystä, ensivaiheen hoidosta ja kuntoutuksesta alan ammattilaisten kirjoittamana.
Suomen Olympia-Akatemian seminaari järjestettiin Rovaniemellä 13.9. Seminaarissa keskusteltiin urheilun arvostuksesta ja olympia-aatteen merkityksestä yhteiskunnassa. Seminaarin pääesiintyjinä olivat Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen sekä urheilijavieraat Merle Soppela, Martti Jylhä, Jussi Taka ja Anttu Oikkonen.
Aiheina mm. Urheiluakatemiapäivät Joensuussa 30.-31.10, Mikaela Ingberg mukaan OK:n urheiluakatemiatiimiin jne...
Katso Adeccon lähettämä ilmoitus. Sopisiko tämä sinulle? Adecco on Suomen Olympiakomitean virallinen kumppani.
RSS ATOM