Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Mäkelänrinteen lukion 4. jakson valmentajakokous laittoi valmentajat pohtimaan omaa tekemistä ja vaikuttamista ravintovalmennuksen ja urheilijan sitoutumisen kannalta.
Sport Focuksen psyykkinen valmentaja Terhi Lehtoviita piti erinomaisen harjoituksen Otahallissa, jossa hän opetti urheilijoita hyödyntämään mielikuvaharjoittelua.
Pj Harkimo: Liikkumattomuus johtamassa kansantalouden kannalta kestämättömään tilaan
Suurten pallopelien suomalaiset päävalmentajat kokoontuivat puhumaan parempaa peliä joka päivä -teemalla. Maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisessa kokoontumisessa paikalla olivat: Henrik Dettmann (koripallo), Petri Kettunen (salibandy), Mixu Paatelainen (jalkapallo), Tuomas Sammelvuo (lentopallo) ja Erkka Westerlund (jääkiekko). Mukana keskustelemassa oli myös Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.
Beach Volley Team Finland Oy, Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö ja Suomen Lentopalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tavoitellaan olympiamenestystä Riossa ja pyritään nostamaan suomalaisen beach volley entistä laajemmin kansainväliselle huipulle.
Kisakallion Urheiluopisto ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta käynnistävät yhteistyön jonka tavoitteena on kehittää Suomeen ja Kisakallion Urheiluopistolle Lohjalle maailman johtava taitovalmennuksen harjoitteluympäristö.
Moni urheilija joutuu kamppailemaan monen moisten vammojen kanssa. Vuosittain sattuu noin 350 000 liikuntavammaa ja niitä sattuu etenkin nuorille urheiluseuraharrastuksissa. Useat vammat olisivat ehkäistä-vissä. Tätä viestiä viemään on luotu kevään aikana Suomea kiertävä Vammat Veks! -koulutuskiertue.
Tilaisuuden tavoitteena oli tutustua toisten alojen asiantuntijoihin, kuulla eri alojen nykytilanne ja ajatuksia kehittämisestä sekä pohtia yhdessä miten asiantuntijuus verkostoituu ja kehittyy Urheassa.
RSS ATOM