Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Vuoden 2014 Paralympiakomitean nuorten ryhmään on valittu 18 nuorta kuudesta eri lajista. Ryhmä leireilee vuoden aikana neljä kertaa Pajulahden Urheiluopistossa. Leireihin sisältyy jokaisen lajin omia harjoituksia, yhteisiä palauttavia harjoituksia sekä asiantuntijaluentoja ja urheilijavieraita. Tänä vuonna nuorten ryhmän teemana on Urheiluakatemiat ja opiskelu urheilun ohessa.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia toimii tiiviissä yhteistyössä UniSportin kanssa
Urhean psyykkisen valmennuksen ohjelmat ovat kehittyneet erinomaiseen suuntaan. SportFocuksen asiantuntijat Terhi Lehtoviita ja Paula Arajärvi ovat luoneet käytännönläheisen toimintamallin, joka nyt otetaan käyttöön myös valtakunnallisesti.
Mäkelänrinteen uintikeskuksen terassitiloihin kokoontui vaikuttava joukko Urhean korkeakoulukumppaneiden toimijoita keskustelemaan urheilijoiden kaksoisuran toteuttamisesta.
Suomen Olympiakomitean ja Kihun selvitys puoltavat Urheilulukiojärjestelmän merkityksellisyyttä.
Urhea järjesti 23.1. lajiliitoille ja sidosryhmille Olosuhdeseminaarin Valotalolla
Nuoret urheilijat kertoivat Suomen Urheiluareenassa Unelmiensa urheilusta. Lue VALOn Sanna Lesosen juttu oheisen linkin kautta
Sprinttisuunnistuksen maailmanmestaruuden kesällä voittanut ja vuoden urheilija -äänestyksessä toiseksi tullut Mårten Boström on myynyt maailmanmestaruuteen siivittäneen kompassinsa Lohjalla toimivalle Kisakallion Urheiluopiston valmennuskeskukselle.
PsL Satu Kasken psykologian alaan kuuluva väitöskirja Urheiluvalmentajien työhyvinvointi Suomessa (Coaches well-being in Finland) tarkastetaan 24.1.2014 klo 12 Tampereen yliopiston Linna-rakennuksen Väinö Linna -salissa, Kalevantie 5, Tampere. Vastaväittäjänä on dosentti Jari Hakanen (Helsingin yliopisto). Kustoksena toimii professori Ulla Kinnunen.
Laadukas ruokavalio on urheilijan terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailumenestyksen kannalta keskeinen tekijä. Vaikka suomalaiset ravitsemussuositukset on tarkoitettu lähinnä ammattilaisten käyttöön kansanterveyden edistämiseksi, myös yksittäiset henkilöt voivat saada niistä apua parempien valintojen tekemiseksi.
RSS ATOM