Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Lue uusin verkkolehtemme alla olevasta linkistä. Tässä numerossa paljon urheilijoiden terveyteen liittyviä artikkeleita sekä muuta ajankohtaista asiaa akatemiatoiminnasta.
Vahva, fyysinen, taitava - Suomen MM-joukkue U19-kisoihin nimetty, mukana useita Urhean pelaajia.
Opetus- ja kulttuuriministeriö, Valo ja Suomen Olympiakomitea tilasivat alkuvuodesta asiantuntijayritys KPMG:ltä selvityksen liikunnan ja huippu-urheilun rakenteiden arvioinnista ja tavoitetilan määrityksestä Suomessa. Toimeksiannon tavoitteena on ollut laatia ehdotus siitä, miten järjestäytynyt liikunta on tulevaisuudessa Suomessa organisoitu ja miten järjestäytyneelle liikunnalle asetettavat tavoitteet voidaan saavuttaa. KPMG päätyy selvityksessään esittämään liikuntakenttään merkittäviä rakenteellisia uudistuksia mm. aluejärjestöjen ja lajiliittojen tehtävien koordinointiin ja liikuntajärjestöjen johtamiseen.
Mäkelänrinteen lukion 4. jakson valmentajakokous laittoi valmentajat pohtimaan omaa tekemistä ja vaikuttamista ravintovalmennuksen ja urheilijan sitoutumisen kannalta.
Sport Focuksen psyykkinen valmentaja Terhi Lehtoviita piti erinomaisen harjoituksen Otahallissa, jossa hän opetti urheilijoita hyödyntämään mielikuvaharjoittelua.
Pj Harkimo: Liikkumattomuus johtamassa kansantalouden kannalta kestämättömään tilaan
Suurten pallopelien suomalaiset päävalmentajat kokoontuivat puhumaan parempaa peliä joka päivä -teemalla. Maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisessa kokoontumisessa paikalla olivat: Henrik Dettmann (koripallo), Petri Kettunen (salibandy), Mixu Paatelainen (jalkapallo), Tuomas Sammelvuo (lentopallo) ja Erkka Westerlund (jääkiekko). Mukana keskustelemassa oli myös Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.
Beach Volley Team Finland Oy, Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö ja Suomen Lentopalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tavoitellaan olympiamenestystä Riossa ja pyritään nostamaan suomalaisen beach volley entistä laajemmin kansainväliselle huipulle.
Kisakallion Urheiluopisto ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta käynnistävät yhteistyön jonka tavoitteena on kehittää Suomeen ja Kisakallion Urheiluopistolle Lohjalle maailman johtava taitovalmennuksen harjoitteluympäristö.
RSS ATOM