Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urhean yläkouluosasto järjesti tiistaina 30.9.14 seminaarin Urheilumuseon tiloissa Helsingissä. Seminaaarin aiheena oli Urhea-verkoston edelleen kehittäminen ja kehittämistyöryhmän valitseminen rakentamaan opetusviraston kanssa yhdessä pohdittua yläastekokeilumahdollisuutta.
Erittäin mielenkiintoinen aihekokonaisuus: Fyysisen harjoittelun ja ravinnon fysiologiset vaikutukset ja mekanismit – tieteestä käytäntöön Järjestäjä: Jyväskylän yliopiston Liikuntabiologian laitos
Tarjolla kolmen tunnin Nuorten liiketaitoharjoittelu paketteja 2.10, 21.10, 6.11, 11.11. ja Valmentajaklinikka Special 8.11.2014
Olisitko sinä hyvä Urheiluyläkoulujen ja nuorten valmennuksen kehittäjää?
TAVOITTEENA NUOREN URHEILIJAN HYVÄ PÄIVÄ 2014 julkaisu on ilmestynyt ja sen ovat toimittaneet erittäin vaikuttavat osaajat: Kaisu Mononen, Outi Aarresola, Pasi Sarkkinen, Jarkko Finni, Sami Kalaja, Asko Härkönen ja Mikko Pirttimäki.
Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Urhean I-tason urheilijoille sekä valmentajille tarkoitetut yhteistreenit jatkuvat Unidojolla Töölössä ja Otahallissa Otaniemessä. Treenejä pidetään nyt aina maanantaisin alkaen klo 9.00 vuorotellen Unidojolla ja Otahallissa.
Paralympiakomitean viestintä- ja yhteyspäällikkö Leena Kummu on suomentanut ja laittanut suomalaiset paraurheilijat kansainvälisen Paralympiakomitean IPC:n lajidemokortteihin. Mukana mm. urhealaiset Amanda Kotaja (yu, ratakelaus), Ronja Oja (yu, pituushyppy) ja Matti Suur-Hamari (lumilautailu).
Ei ole oikotietä (29.8.2014)
Lue Sami Kalajan blogi-kirjoitus hänen Valmennustaito-sivuiltaan.
RSS ATOM