Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Olympiakomitean toimintavuoden 2013 painopisteenä oli suomalaisen huippu-urheilun uuden “urheilija keskiössä” -toimintatavan täytäntöönpano. Urheilijakeskeisessä toimintatavassa kaikki ratkaisut ja toimenpiteet johdetaan koko Urheilijan polun tarpeista. Urheileva ihminen on keskiössä, ilon ja intohimon ja yhdessä tekemisen ilmapiirissä. Urheilijakeskeisen toimintatavan vahvistaminen tarkoittaa keskittymistä sellaisiin yhteistyötä vahvistaviin toimiin, joilla urheilijoiden ja joukkueiden kehittymis- ja menestymismahdollisuuksia voidaan parantaa.
Iira Laatunen ja Taina Karvonen saavuttivat viime perjantaina pronssia naisten kolmen metrin parihypyissä Italian GP-kilpailussa Bolzanon ulkoaltaalla. Pronssimitali otettiin kauden parhaalla tuloksella pistein 266,91. Kulta meni Italiaan, viime vuoden EM-voittajille, ja hopea Hollantiin.
Suomen Käsipalloliitto on perustettu vuonna 1941. Käsipalloa harrastaa tällä hetkellä 4 200 lisenssipelaajaa ja harrastajien määrä kasvaa jatkuvasti. Lippulaivoinamme on aikuisten maajoukkueiden lisäksi 4 nuorten maajoukkuetta. Miesten maajoukkue on pelannut tiensä EM2016-jatkokarsintaan ja jo tulevasta syksystä lähtien luvassa on vastustajia maailman huipulta. Lisätietoa Käsipalloliitosta löytyy osoitteesta www.finnhandball.net.  
Urhean verkkolehti Matkalla Huipulle on ilmestynyt. Tuhdissa numerossa erinomaisia juttuja urheilijoista ja urheilun taustoista.
Lue Terve Urheilija -ohjelman uutiskirje.
Räkä roiskuen huutavat valmentajat kuuluvat historiaan – Westerlund haluaa yksilön keskiöön.
Toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin ja tunnusluvuin. Löydät myös mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme sekä toiminnastamme. Ohessa muutamia tunnuslukuja vuodelta 2013:
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia käynnistää yhdessä SportFocuksen kanssa TrainingFocus -koulutusohjelman jälleen syksyllä. Alkavana syksynä käynnistyvä koulutusohjelma on jo kolmas yhteinen hankkeemme, joista saatu palaute on ollut erinomaista. Uusi toimintatapa - psyykkisen valmennuksen työkalut valmentajan arkityöhön - on osoittautunut loistavaksi keinoksi lisätä valmentajien osaamista, tuloksen tekoa ja lajien välistä yhteistyötä.
RSS ATOM