Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urhean verkostotapaaminen pidettiin webinaarina 24.11.2020 ja siihen osallistui verkon kautta yli sata osallistujaa.
Suomen Olympiakomitean syyskokous valitsi 21.11. seuraavalle nelivuotiskaudelle uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajat sekä hallituksen jäsenet. Kokouksessa tarkennettiin Olympiakomitean strategiaa sekä päätettiin vuoden 2021 toiminta- ja taloussuunnitelmasta. Syyskokous valitsi Olympiakomitean uudeksi puheenjohtajaksi Jan Vapaavuoren. Hän voitti toisella äänestyskierroksella Susanna Rahkamon äänin 79-54. Varapuheenjohtajiksi valittiin Susanna Rahkamo ja Sari Multala.
Urhean nettisivuille on nyt laitettu päivitetyt urheilijalistat. Urheilijat on laitettu lajeittainen ja akkosittain.
Teemoina: Nuorten kestävyysurheilijoiden harjoittelu ja korkean paikan harjoittelu Seminaarikieli on suomi ja osin englanti.
Suomen urheiluravitsemuksen asiantuntijat ry (SURA) järjestää valtakunnallisen urheiluravitsemuksen seminaarin 1.12.2020. Seminaari järjestetään etäyhteydellä. Seminaarissa on mukana ravitsemuksen huippuasiantuntijoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Seminaarin tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumislomake löytyvät alta. Jos liityt samalla SURA:n jäseneksi, pääset seminaariin alennettuun hintaan.
Urheilijalle on loukkaantumisen jälkeen tärkeää saada nopeasti käyntiin kuntouttaminen osaavan fysioterapeutin johdolla. Urhea-säätiö käynnistää keräyksen, jonka tavoitteena on saada urheilijoiden käyttöön painoa keventävä juoksumatto.
Webinaari on suunnattu kaikille Urhea-yhteisön toimijoille.
Esillä mm. erityisvaatimukset huippu-urheiluharjoittelulle.
Urhean yläkouluverkoston kouluissa on n. 50 kouluja ja n. 2500 nuorta urheilijaa. Kuudesluokkalaisten haku toimintaan lähestyy. Hakuajat painotettuun opetuksen päättyvät: -Helsingissä 15.12.2020 -Espoossa 18.1.2021
Kannattaa käydä lukemassa Urhean toimitusjohtajan Simo Tarvosen laadukas pääkirjoitus ja katsomassa Laajasalon opiston opiskelijoiden tekemiä mielenkiintoisia urheilijavideoita eri kaksoisuramallien toteuttamisesta.
RSS ATOM