Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Olympiakomitea ja Finnair julkistivat tänään merkittävän yhteistyösopimuksen suomalaisten huippu-urheilijoiden tukemiseksi kohti Rion Olympialaisia 2016. Suoraan urheilijoille kohdistuvan tuen kautta olympialaisiin ja paralympialaisiin valmistautuvien urheilijoiden matkustaminen helpottuu ja kustannukset alenevat. Yhteistyöhön kuuluu myös se, että Huippu-urheiluyksikkö ja Finnair jakavat osaamistaan eri toimialojen kesken.
Antti Koskelaisen ja Hanno Möttölän valmentama HBA-Märsky sijoittui upeasti hopealle Euroopan nuorten koripalloliigassa Minskissä Valko-Venäjällä. Final Four turnauksen finaalissa kotijoukkue Tsmoki Minsk oli lopulta parempi luvuin 98 - 74. Onnittelut ISOSTI koko Märskyn joukkueelle hienosta kaudesta!!!!!
Atte Pettinen aloittaa huhtikuun alussa ominaisuusvalmentajana Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheassa. Nuorten Olympiavalmentaja statuksella toimivan Pettisen toimenkuvaan tulee kuulumaan eri lajien nuorten ja aikuishuippujen ominaisuusvalmennus erityisesti nopeutta ja räjähtävyyttä vaativissa lajeissa.
Suomen U19 squashjoukkue ylsi upeaan suoritukseen EM-joukkuekilpailussa Prahassa. Riina Koskinen, Jami Äijänen ja Miko Äijänen pelasivat läpi turnausviikon tasaisen vahvasti. Sunnuntain loppuottelussa ennakkosuosikki Englanti oli lopulta vahvempi, mutta loppuottelupaikka ja EM-hopeat ovat suomalaistriolta varsin oiva suoritus. Ennen joukkuekisaa pelatussa henkilökohtaisessa EM-kisassa joukkueen ykköspelaaja Jami Äijänen oli lähellä henkilökohtaista EM-mitalia. Lopulta Jami oli henkilökohtaisen kisan neljäs, Miko 9. ja Riina 17. Hienoja suorituksia nämäkin.
Onnea pelaajat, koutsit ja taustat! Ja ennen kaikkea vahva näyttö ohjelmasta, joka on Suomessa uudenlainen tapa tehdä urheilua. Näitä urheilijoita kannattaa seurata!
Suomen Olympiakomitea on nimennyt 23 uutta urheilijaa Suomen joukkueeseen ensi kesän Euroopan Kisoihin. Kisat järjestetään Bakussa Azerbaidžanissa 12.-28.6.
Urheilun teemailita ke klo 18.00
Käy lukemassa erityisesti valmennukseen ja valmentajuuteen keskittyvä vuoden 2015 ensimmäinen verkkolehti. Lehti sisältää erinomaisia juttuja Urheassa toimivista valmentajista.
Seuraavaan hallitusohjelmaan ajatus joustavasta koulupäivästä ja toiminnallisuus osaksi koulun arkea ja muiden oppiaineiden kokonaisuutta, esittää opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmä. Koulutilojen käyttöä tehostamalla ja välineistöä hyödyntämällä on koulupäivän välittömään läheisyyteen mahdollisuus luoda yhdenvertainen harrastusmahdollisuus kaikille.
Valmentajaklinikan teema vuonna 2015 on ”Liikkeenhallinnan ja suorituskyvyn arviointi urheilijan kehittymisen taustalla” Teemakoulutuksen aiheena on suunnanmuutoksen kehittäminen
RSS ATOM