Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Käsipalloliitto on perustettu vuonna 1941. Käsipalloa harrastaa tällä hetkellä 4 200 lisenssipelaajaa ja harrastajien määrä kasvaa jatkuvasti. Lippulaivoinamme on aikuisten maajoukkueiden lisäksi 4 nuorten maajoukkuetta. Miesten maajoukkue on pelannut tiensä EM2016-jatkokarsintaan ja jo tulevasta syksystä lähtien luvassa on vastustajia maailman huipulta. Lisätietoa Käsipalloliitosta löytyy osoitteesta www.finnhandball.net.  
Urhean verkkolehti Matkalla Huipulle on ilmestynyt. Tuhdissa numerossa erinomaisia juttuja urheilijoista ja urheilun taustoista.
Lue Terve Urheilija -ohjelman uutiskirje.
Räkä roiskuen huutavat valmentajat kuuluvat historiaan – Westerlund haluaa yksilön keskiöön.
Toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin ja tunnusluvuin. Löydät myös mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme sekä toiminnastamme. Ohessa muutamia tunnuslukuja vuodelta 2013:
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia käynnistää yhdessä SportFocuksen kanssa TrainingFocus -koulutusohjelman jälleen syksyllä. Alkavana syksynä käynnistyvä koulutusohjelma on jo kolmas yhteinen hankkeemme, joista saatu palaute on ollut erinomaista. Uusi toimintatapa - psyykkisen valmennuksen työkalut valmentajan arkityöhön - on osoittautunut loistavaksi keinoksi lisätä valmentajien osaamista, tuloksen tekoa ja lajien välistä yhteistyötä.
Paralympiakomitean koordinoima ja Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke kehittää vammaisurheilun ja -urheilijoiden asemaa urheiluakatemioissa. Hanketta vetää Tuomas Törrönen ja se on puolentoistavuoden mittainen. Törrönen on ensimmäisen puolen vuoden aikana vieraillut urheiluakatemioissa ja kartoittanut toimintaympäristöä. Myös ihan konkreettisia tuloksia on jo syntynyt.
Vammaisurheilun valmentajakerho kutsuu valmentajat riippumatta lajista tai jäsenyyksistä torstaina 3.7.2014 Espoon Tapiolan urheilupuistoon seuraamaan Suomen naisten ja miesten otteluita Maalipallon MM-kilpailuissa.
RSS ATOM