Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Valmentajapäivän valmentajille tarjoavat: Suomen Valmentajat ry/Vammaisurheilun valmentajakerho Suomen Paralympiakomitea Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry Liikuntakeskus Pajulahti
Erittäin hyvä kirjoitus urheilijoille, vanhemmille ja valmentajille siitä Miten yhdistää opiskelu ja urheilu? 7 vinkkiä!
Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus ja Jyväskylän yliopisto ovat yhdessä toteuttaneet tutkimuksen, joka tarkastelee joukkueurheilulajeja harrastavien nuorten urheilupolkuja, eli urheiluharrastuksen kulkua.
Suomella on koossa kuusi kiintiöpaikkaa vuoden kuluttua avattaviin Rio de Janeiron olympiakisoihin. Olympiakarsintojen tahti kiihtyy syksyllä 2015 ja huipentuu keväällä 2016. Karsintakalenterin viimeinen päivämäärä on 11.7.2016, jolloin yleisurheilun rajatulosten suoritusaika päättyy.
Toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin, tunnusluvuin ja kuvin. Löydät mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme, taloutemme kehittymisestä sekä monipuolisesta toiminnastamme. Ohessa muutamia tunnuslukuja vuodelta 2014:
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Urheilijasta yrittäjäksi koulutus sopii erinomaisesti urheilijalle, joka haluaa yhdistää urheilu-uran, opiskelun ja yrittäjyyden.
Suomen Olympiakomitean hallitus on nimennyt Mika Lehtimäen Huippu-urheiluyksikön Huippuvaiheen ohjelman johtajaksi. Lehtimäki jatkaa edelleen myös nopeus- ja teholajien lajiryhmävastaavana.
Huippu-urheilijan elämänkulku -tutkimuksessa tarkastellaan, miten joukko suomalaisia on kasvanut menestyneiksi huippu-urheilijoiksi ja lajiensa kirkkaimmiksi tähdiksi. Aineistona ovat 96 urheilijan haastattelut. Heistä 78 on huippu-urheilijoita ja 18 huipun kynnyksellä lopettaneita urheilijoita. Haastatellut edustavat yhteensä 45 eri lajia. Lista haastatelluista urheilijoista on kokonaisuudessaan nähtävissä Nuorisotutkimusseuran verkkosivuilla.
Folkhälsan utbildning AB & Stahre International Academy of Football Runs a PRO-PROGRAM IN FOOTBALL at Solvalla Sportsinstitute in Espoo/Finland
RSS ATOM