Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Vuonna 2016 järjestetään opiskelijoiden MM-kilpailuja 34 eri lajissa. Ensi vuoden kilpailuihin voivat osallistua 1.1.1988 - 31.12.1998 syntyneet korkeakouluopiskelijat (yliopisto- tai ammattikorkeakoulu) sekä 1.1.2015 jälkeen korkeakoulusta valmistuneet. Opiskelijoiden MM-kilpailut on tarkoitettu ensisijaisesti lajiliittojen valmennusryhmä-/ maajoukkuetason urheilijoille.
Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) jakoi tänään Pohjois-Haagan yhteiskoulussa pidetyssä tilaisuudessa 83 urheilijalle opiskeluapurahan lukuvuodelle 2015-2016. Joukossa useita Urhean urheilijoita
Vantaan kaupunki ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia ovat kehittäneet toimintamallin, joka parantaa nuorten urheilijoiden mahdollisuuksia yhdistää koulu ja tavoitteellinen urheilu entistä paremmin yläkouluiässä.
Valtakunnallisesti merkittävistä hankkeista Mäkelänrinteen palloilu- ja monitoimihalli, KymiRing moottoriurheilukeskus ja Tampereen monitoimiareena olivat mukana jo edellisessä rahoitussuunnitelmassa.
Pia Pekonen, 35, on valittu Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön akatemiaohjelman valmennusosaamisen kehittäjäksi. Pekonen on toiminut pitkään valmentajakouluttajana Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Hänelle on aiemmalta työuraltaan kertynyt runsaasti kokemusta useiden eri lajien valmentajien kouluttamisesta. Pekonen aloittaa uudessa toimessaan vuoden 2016 alussa.
Suomalaisen huippu-urheilun yksi kolmesta strategisesta tavoitteesta on korkeatasoisen osaamisen kehittäminen. Lähikuukausina Suomessa järjestetään useita seminaareja, joilla omaa osaamistaan on mahdollista päivittää. Seminaarit tarjoavat hyvän mahdollisuuden tiedon jakamiseen ja verkostoitumiseen eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Osa seminaareista on jo lähiviikkoina, joten jos vielä haluaa mukaan, niin kannattaa ilmoittautua heti!
Käy lukemassa erinomaisia juttuja Urhean urheilijoista, valmentajista ja asiantuntijoista. Toiminnanjohtaja Simo Tarvosen pääkirjoitus YHDESSÄ on myös hyvä.
Tarjolla erittäin hyvä urheilun ehdoilla tapahtuva yo-pohjainen koulutus! Kannattaa harkita vaikka tavoite olisikin opiskella myöhemmin tiedekorkeakoulussa.
RSS ATOM