Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Tilaisuudessa puhuivat valmennuspäällikkö Jari Karinkanta, Urheilukoulun johtaja Eero Svanberg, Kainuun prikaatin majuri Jouni Kvist ja Urhean toiminnanjohtaja Simo Tarvonen.
Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Urhean I-tason urheilijoille sekä valmentajille tarkoitetut yhteistreenit jatkuvat Unidojolla Töölössä ja Otahallissa Otaniemessä. Treenejä pidetään aina maanantaisin alkaen klo 9.00 vuorotellen Unidojolla ja Otahallissa.
Nastolan Liikuntakeskus Pajulahdessa 13.–20. syyskuuta järjestettävien pyörätuolirugbyn EM-kilpailujen ennakkoasetelmat ovat kutkuttavat. Mukana on kahdeksan Euroopan parasta pyörätuolirugbymaata, ja kahdelle parhaalle on luvassa paikat vuoden 2016 Rio de Janeiron paralympialaisiin.
Valmentajapäivän valmentajille tarjoavat: Suomen Valmentajat ry/Vammaisurheilun valmentajakerho Suomen Paralympiakomitea Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry Liikuntakeskus Pajulahti
Erittäin hyvä kirjoitus urheilijoille, vanhemmille ja valmentajille siitä Miten yhdistää opiskelu ja urheilu? 7 vinkkiä!
Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus ja Jyväskylän yliopisto ovat yhdessä toteuttaneet tutkimuksen, joka tarkastelee joukkueurheilulajeja harrastavien nuorten urheilupolkuja, eli urheiluharrastuksen kulkua.
Suomella on koossa kuusi kiintiöpaikkaa vuoden kuluttua avattaviin Rio de Janeiron olympiakisoihin. Olympiakarsintojen tahti kiihtyy syksyllä 2015 ja huipentuu keväällä 2016. Karsintakalenterin viimeinen päivämäärä on 11.7.2016, jolloin yleisurheilun rajatulosten suoritusaika päättyy.
Toimintakertomus kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin, tunnusluvuin ja kuvin. Löydät mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme, taloutemme kehittymisestä sekä monipuolisesta toiminnastamme. Ohessa muutamia tunnuslukuja vuodelta 2014:
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun Urheilijasta yrittäjäksi koulutus sopii erinomaisesti urheilijalle, joka haluaa yhdistää urheilu-uran, opiskelun ja yrittäjyyden.
RSS ATOM