Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Anna joululahja, jolla tehdään urheiluhistoriaa. Osallistu #UrheaHallinTukena-kampanjaan ja ole mukana mahdollistamassa ainutlaatuisen tason arkiharjoitus- ja kilpailukeskuksen rakentumista Suomeen. 
Teemana on Urhea-kampus - olosuhteen valmennuksen tukena ja kuten toimitusjohtaja Simo Tarvonen pääkirjoituksessaa toteaa "URHEA-KAMPUS ON YHTEISTYÖN TAIDONNÄYTE"!
Anna joululahja, jolla on merkitystä. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian #UrheaHallinTukena -kampanja kerää varoja, joilla mahdollistetaan Urhea-hallin rakentaminen ja tuetaan yli 5 000 nuoren urheilijan uraa kohti oman lajinsa huippua. 
Huippuosaajat meiltä ja maailmalta ruotivat nuorten kestävyysurheilijoiden harjoittelua ja korkean paikan harjoittelua webinaarissa, joka on osa kestävyyslajien yhteistyöhanketta. Hankkeessa on mukana 13 lajia, Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU, Helsingin Urheilulääkäriasema HULA sekä Pajulahden valmennuskeskus. Hankkeessa painotetaan osaamisen jakamisen kulttuuria ja yhteistyön lisäämistä lajien kesken. Lisäksi tavoitteena on selvittää ja tutkia suomalaista kestävyysharjoittelua ja sen tasoa kansainvälisesti sekä luoda malleja menestyksekkääseen harjoitteluun kestävyyslajeissa.
Kannattaa katsoa ja jakaa urheilijoille ja vanhemmille
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on julkaissut kesälajien tukipäätökset vuodelle 2021. Kaikkiaan tehostamistukea jaettiin kesälajeille olympiadin viimeiseen vuoteen 3 937 536 euroa.
Ensi kesänä Tokiossa naisia on 48,8 prosenttia urheilijoista, mutta Pariisissa 2024 naisia on jo täsmälleen yhtä monta kuin miehiä. Uutena lajina olympiaohjelmaan nousee tanssiurheilu, kun Pariisin olympiajärjestäjät hyväksyivät breakingin mukaan.
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaisesti Helsingin kaupungin liikuntapalvelun sisäliikuntatilat ja koulusalit on suljettu kolmen viikon ajan eli 30.11.-20.12.2020.
Tule mukaan ja osta oma nimikkotuolisi!
Kokeilukoulujen toiminta kehittyi tavoitteiden suunnassa – haasteena nuorten arjen ja kuormittumisen kokonaisuus
RSS ATOM