Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen ammatillinen työryhmä järjestää seminaarin yhteistyössä Supy ry:n 29.4.2016 klo 13:00-16:00. Ilmoittautuminen SUPYn sivuilta ja ohjelma liitteenä. kanssa.
Urhean eri lajien maalivahdit kokoontuivat yhteen treenaamaan Kati Suomelan johdolla.
Mielenkiintoisen SPLISS- tutkimuksen mukaan suomalainen huippu-urheilu näyttäytyy keskinkertaisena.
Unisportin harjoituksissa käytiin läpi maanantaina nopeusvoiman toista osa-aluetta eli räjähtävää voimaa.
Viestikapula -blogissa käydään keskustelua puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Blogissa julkaistaan joka kuukausi yhden urheilijan tai urheilusta kiinnostuneen kirjoitus. Viestikapula kulkee eteenpäin, kun kirjoittaja haastaa seuraavan viestinviejän mukaan blogiin. Viestin ensimmäisestä osuudesta vastasi Tapio Korjus, joka laittoi viestikapulan liikkeelle toukokuussa 2008.
Taidon ja liikehallinan testaaminen 17 - 18.2.2016, Helsingin diakonissalaitois. Tänään viimeinen ilmoittautumispäivä seminaariin. Lisäksi lauantaina 19.3 kaikille avoin ja ilmainen VALMENNUKSEN EXTRA-PÄIVÄ Mäkelänrinteen urheilulukiossa.
Syksyllä toimikautensa (2015–2019) aloittanut valtion liikuntaneuvosto on keskittynyt ensimmäisissä kokouksissaan pohtimaan oman toimintansa roolia ja merkitystä suomalaisen liikuntakulttuurin edistäjänä.
Ponnistamisen taito oli aiheena Urhean UniSport- treenissä Otahallissa 8.2.2016 ja sen piti Kilpa- ja Huippu-urheilun tutkimuskeskuksen urheilubiomekaniikan asiantuntija Tapani Keränen.
Nina Laakson väitöskirja perustuu suomalaisen urheilujohdon eliitin omiin kertomuksiin urheilun johtopaikkoihin etenemisestä. Kertomukset ovat yksilöllisiä kuvauksia urheilujohtajien poluista, etenemiseen vaikuttaneista tekijöistä ja urheilujohtajien itsensä merkittävinä pitämistä asioista.
RSS ATOM