Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Olympiakomitea, Adecco ja Aalto-yliopisto järjestivät valtakunnallisen korkea-asteen kaksoisuraseminaarin Espoossa. Yli viidenkymmenen osallistujan joukossa oli urheilijoita, korkeakoulujen edustajia ja urheiluakatemiatoimijoita.
5.4. kokoontui 16-henkinen joukko Urhean valmentajia sekä henkilökuntaa tutustumaan käsipallon saloihin. Harjoituksessa tavoitteena oli yhdistää psyykkisten taitojen harjoittaminen mahdollisimman luontevasti osaksi lajiharjoittelua.
Käy lukemassa vuoden 2016 ensimmäinen verkkolehti. Lehti sisältää erinomaisia juttuja Urhean urheilijoista ja valmentajista.
Suomen Olympiakomitea, Adecco ja Aalto-yliopisto järjestävät kolmiosaisen korkea-asteen kaksoisuraseminaarin Aalto-yliopiston tiloissa Otaniemessä, Otakaari 1.
Suomalaispurjehtijat jatkavat pontevia esityksiään Espanjan Palma de Mallorcalla. Tuula Tenkanen on kolmen kilpailupäivän jälkeen Laser radialissa kolmantena ja vain neljän pisteen päässä kilpailua johtavasta Tanskan Anne-Marie Rindomista.
Suomen miehet ovat voittaneet Kanadan Vancouverissa pelatun kansainvälisen Grand Slam-maalipalloturnauksen finaalissa USA:n 10-6-lukemin. Puoliajalla Suomi johti 7-5. Suomen maaleista vastasivat Jarno Mattila viidellä, Erkki Miinala kolmella ja Petri Posio kahdella osumalla.
SportFocuksen ja Urhean psyykkinen valmentaja Paula Thesleff yhdisti 21.3.2016 UniSport-treeneissä keskittymisen ja tasapainon harjoittelua.
Saapumiserän IV/16 hakemukset Urheilukouluun on jätettävä jo 1.6. mennessä.
Kuntotestauspäivien valmennusseminarin materiaalit löytyvät Liikuntatieteellisen Seuran sivuilta, materiaalisalkusta. Lisää täydennystä on luvassa kuluvan viikon aikana.
Urheilijan polun huippuvaiheen asiantuntijatyö kokoaa yhteen menestystekijät sekä tutkimus-, kehittämis- ja asiantuntijatoiminnan painopisteet huippu-urheilussa lähivuosina.
RSS ATOM