Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomalaiset urheiluverkoston toimijat ovat tyytyväisiä huippu-urheilun uuteen toimintatapaan. Erityistä kiitosta saavat yhteistyö, ilmapiiri ja asiantuntijapalvelut. Suomalaista huippu-urheilua on kehitetty uudella tavalla kolmen vuoden ajan. Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö (HUY) ja huippu-urheilun seurannasta vastaava Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) käynnistivät helmikuussa huippu-urheilun arviointiprosessin (sisäinen arviointi). Arvioinnin tarkoituksena on analysoida huippu-urheilun muutoksen etenemistä.
Vuoden urheiluoppilaitoksen tunnustuspalkinto myönnettiin Kuopiossa 11.5.2016 akatemiapäivien yhteydessä Helmi Liiketalousopistolle. Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman johtaja Simo Tarvonen kiitti vuoden urheiluoppilaitosta erityisesti innovatiivisuudesta ja laajasta osaamisen jakamisesta.
DigiFuel - Nuorten kestävyysurheilijoiden ruokavalion parantaminen älypuhelinsovelluksen avulla.
Se on nyt siinä. Olympiakarsinta on osaltani paketissa ja mä en mene Rioon. Tämän viikon rankingissa olen vielä Nannan yläpuolella, mutta ensi viikolla tulee se viimeinen ja lopullinen ranking ja siinä asetelma kääntyy toisinpäin. Tämän viikon EM-kisat siis ratkaisivat tämän pelin ja mun kannalta se on harmi.
Espoolaiset Urhea urheilijat kokoontuivat viidennen kerran yhteiseen aamutreeniin Esport Ratiopharm Areenalle, Tapiolan urheilupuistoon.
Suomen Olympiakomitean järjestämä korkea-asteen valtakunnallinen kaksoisuraseminaari päättyi Aalto-yliopiston tiloissa Otaniemessä pe 15.4. aamupäivän kestävään työseminaarin.
Tampereen Urheiluakatemiaan perustetaan jääkiekkolehtorin toimi. Ensimmäinen toimikausi on nelivuotinen, alkaen 1.8.2016.
RSS ATOM