Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Nina Laakson väitöskirja perustuu suomalaisen urheilujohdon eliitin omiin kertomuksiin urheilun johtopaikkoihin etenemisestä. Kertomukset ovat yksilöllisiä kuvauksia urheilujohtajien poluista, etenemiseen vaikuttaneista tekijöistä ja urheilujohtajien itsensä merkittävinä pitämistä asioista.
Lue lisää linkistä.
Valmentaminen edellyttää suurta paloa ja intohimoa työtä kohtaan. Se asettaa myös haasteen työn rajaamiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle. Milloin sinä olet viimeksi pysähtynyt tarkastelemaan kuinka voit työssäsi?
Urhean urheilijoista lsitalla ovat maalipalloilija Erkki Miinala sekä yleisurheilija Amanda Kotaja.
Eilen pidetyssä Urheilugaalassa Mika Poutala valittiin vuoden esikuvaksi. Mika piti lavalla koskettavan puheen. Urhea onnittelee Mikaa!
Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Urhean I-tason urheilijoille sekä valmentajille tarkoitetut yhteistreenit jatkuvat Unidojolla Töölössä ja Otahallissa Otaniemessä. Treenejä pidetään aina maanantaisin alkaen klo 9.00 vuorotellen Unidojolla ja Otahallissa.
Katso lista ehdokkaista ja linkit esittelyistä, mm. esikuva Mika Poutala, läpimurto Taru Lahti, urheilukulttuuriteko Niko Vuorinen, taustavaikuttaja Anuliisa Uotila, urheiluseura Helsingin NMKY ja tietysti vuoden urheilija Amanda Kotaja!?
Käy lukemassa näin joulun alla erinomaisia juttuja mm. urheilijoista, kestävyysvalmennuksesta, yläkoulujemme sisällön kehittymisestä, puolustusvoimien urheilukoulun merkityksestä, urheilevista poliiseista ja antidopingtyöstä.
RSS ATOM