Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Uusi päävalmentaja linjaa keskeiseksi tavoitteikseen yksilön kehittymisen, yhdessä tekemisen ja tavoiteriman asettamisen korkeammalle.
Terve Urheilija webinaarisarja syksyn 2016 osalta on koottu hienosti UKK-instituutin sivuille. Seminaarit ovat katsottavissa kuvan, äänen sekä materiaalin kera aina vuoden loppuun saakka. Kannattaa hyödyntää!
Tapani Keränen, Biomekaniikan asiantuntija, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus & Urhea, osallistui Biomekaniikan -symposiumiin viime viikolla. Alla Tapanin mietteitä erinomaisista esityksistä.
Tänään 27.9. pidetty Mäkelänrinteen lukion valmentajakokous sisälsi paljon tärkeää asiaa valmentajille. Opinto-ohjaajat Tarja Luhtalampi ja Kati Rauhansalo esittelivät urheilijoille suunnattua opinto-ohjausta. Urhean yläkoulujen kehittäjä Jari Savolainen esitteli Urhean yläkoulujen rakenteellista- ja sisällöllistä kehittymistä.
Eilen vietettiin (20.9.) ensimmäistä kertaa kansainvälistä korkeakoululiikunnan ja -urheilun päivää (International Day of University Sport). Teemapäivä on lähtöisin kansainvälisen opiskelijaurheiluliitto FISU:n aloitteesta ja se on YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:n tunnustama.
Tiistaina vietettiin ensimmäistä kansainvälistä korkeakoululiikunnan ja -urheilun päivää (International Day of University Sport). Teemapäivän takana on kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto FISU ja se on UNESCO:n tunnustama.
"Urheilijasta valmentajaksi (URVA) -koulutus on syntynyt tarpeeseen kouluttaa uransa huipputasolla lopettaneita urheilijoita valmentajiksi – tai ainakin luoda koulutuksen avulla valmentamisen perusta. Koulutusaika räätälöidään yhdessä lajiliittojen kanssa kullekin koulutettavalle yksilölliseksi."
Rion Paralympialaiset ovat valmiit alkamaan. Kisojen avajaisia vietetään keskiviikkona 7. syyskuuta. Suomen joukkueen Maracana-stadionille johdattaa kolmansissa ja uransa viimeisissä paralympialaisissa kilpaileva ratsastaja Katja Karjalainen.
Perjantaina 2.9. Turun Vanhalla Raatihuoneella tehtiin historiaa, kun entisen huippu-urheilijan Mira Keräsen johdolla pidettiin yhdistyksen kick off-tilaisuus.
RSS ATOM